Ανάμεσα σε όλες τις πληροφορίες που έχετε λάβει κατά καιρούς για την περιποίηση των άκρων σας, οπωσδήποτε θα έχετε ακούσει και πολλές διαφορετικές απόψεις και θεωρίες σχετικά με το αν επιτρέπεται ή όχι να κόβουμε τα πετσάκια γύρω από τα νύχια τόσο στο μανικιούρ όσο και στο πεντικιούρ.

Ο Tom Bachik, ο διασημότερος nail artist του πλανήτη που μεταξύ άλλων περιποιείται τα νύχια της Jennifer Lopez, της Selena Gomez και της Camilla Cabello, θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για το θέμα καθώς μάλλον και ο ίδιος δέχεται πολλές σχετικές ερωτήσεις.

Έτσι λοιπόν, ο Tom Bachik έγινε απόλυτα κατατοπιστικός και καθησύχασε τις γυναίκες σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, εξηγώντας πως είναι απολύτως ασφαλές να αφαιρούμε τα πετσάκια από τα νύχια μας, καθώς αυτά δεν αποτελούν ζωντανό ιστό γράφοντας: «Ναι, είναι εντάξει να κόψετε τα πετσάκια. Τα πετσάκια είναι νεκρός ή μη ζωντανός ιστός. Είναι απολύτως ασφαλές να αφαιρέσετε τα υπερβολικά πετσάκια και τυχόν κομμάτια μη ζωντανού ιστού γύρω από τα νύχια που μπορεί να κολλάνε στα νύχια. Αλλά θυμηθείτε ποτέ μην κόβετε ζωντανό ιστό.» Πλέον ξέρετε και δε χρειάζεται να ανησυχείτε.