Aυτό το καλοκαίρι η Κατερίνα Καινούργιου έχει πραγματικά όλα όσα ονειρεύεται. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρίσκεται στην Πάρο για τις καλοκαιρινές της διακοπές και, όπως έκανε η ίδια γνωστό μέσα από μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι ζευγάρι με τον 35χρονο επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Η Κατερίνα Καινούργιου, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανεβάζει πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο Instagram, αλλά θεωρούσαμε πως μετά την πόζα μαζί με τον νέο της σύντροφο, δύσκολα θα εντυπωσιαζόμασταν με κάτι.

Η παρουσιάστρια του Alpha, ωστόσο, μας ξάφνιασε ευχάριστα, όταν ανέβασε ένα άλμπουμ από φωτογραφίες της στις οποίες φορούσε ένα λευκό διάφανο φόρεμα και μία από αυτές, ασπρόμαυρη συγκεκριμένα, θεωρούμε πως είναι η ωραιότερη καλοκαιρινή εικόνα για το φετινό καλοκαίρι.

Η Kατερίνα Καινούργιου φαίνεται να ανεβαίνει μια σκάλα σε ένα χαρακτηριστικό αιγαιοπελαγίτικο οίκημα, φορώντας ένα μίντι λευκό κροσέ διάφανο φόρεμα με ανοιχτή πλάτη και από μέσα έχει ένα ενσωματωμένο επίσης λευκό bodysuit. Είναι ξυπόλυτη και έχει τα μαλλιά της πιασμένα κοτσίδα. Αν το ελληνικό καλοκαίρι ήταν καρτ ποστάλ, θα μπορούσε να είναι αυτό.

Το φόρεμα που φορά η Κατερίνα Καινούργιου λέγεται Capri White Dress και είναι από το ΙΜΑ Μykonos. Αποτελείται από λευκή δαντέλα, έχει σχέδιο που αγκαλιάζει, αναδεικνύει τις καμπύλες και κοστίζει 310 ευρώ.