Μια αρχαία συνήθεια για την ανάκτηση της πραγματικής ομορφιάς που κακομαθαίνει τις αισθήσεις μας μετά από μια δύσκολη εργασιακά ημέρα. Αυτή είναι η αρχή της έμπνευσης του νέου Steam Room Pasha της Teuco που υπογράφεται από την Angeletti και Ruzza Design. Η αίσθηση του relax, ο καθαρισμός του δέρματος, η απομάκρυνση του stress και η ανακούφιση της αναπνευστικής οδού είναι πράγματι μερικά από τις αναρίθμητες ευεργετικές συνέπειες που ανακτώνται μετά από ένα οθωμανικό λουτρό και που είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί μέσα στο σπίτι σας.

Η Teuco, χάρη στην εμπειρία της στο χώρο της ευεξίας, χορηγεί όσα χρειάζονται για την πραγματοποίηση ένας περιβάλλοντος hammam στις διαστάσεις και στις φόρμες που κάθε πελάτης επιθυμεί, επιτρέποντας μια πλήρη εξατομίκευση.

Οι διεπαφές ελέγχου touch screen είναι απλές και διαισθητικές. Διαμέσου ενός πάνελ ελέγχου ελέγχονται όλες οι λειτουργίες: η θερμοκρασία, η διάρκεια του κύκλου ατμού, η Cromoexperience και η αρωματοθεραπεία που καθιστούν ακόμα πιο άνετες τις στιγμές του relax. Είναι διαθέσιμο και ένα σύστημα audio με σύνδεση blutooth για την δυνατότητα ακοής της αγαπημένης σας μουσικής. Τέλος, το Steam Room περιορίζεται από πόρτες και τζάμια με φινιρίσματα ατσαλιού και αλουμινίου σε διαφορετικές διαστάσεις.