Υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που μπορούν να μας χαλάσουν την άψογη εμφάνιση ακόμα και την τελευταία στιγμή. Δείτε ορισμένα τέτοια σφάλματα στα οποία μάλιστα έχουν υποπέσει και διάσημοι καθώς και τον τρόπο να τα αποφύγετε…

Ακμή στην πλάτη

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγουμε το ξέσπασμα μίας ανεπιθύμητης λιπαρότητας στην πλάτη σύμφωνα με την αισθητικό Renee Rouleau είναι μετά το λούσιμο να μαζεύουμε τα μαλλιά μας και να τρίβουμε με ένα ειδικό σφουγγάρι απολέπισης την πλάτη, τους ώμους και τα χέρια.

Χλωμό πρόσωπο

Η κούραση της καθημερινότητας μπορεί κάποιες φορές να χλομιάσει το πρόσωπό μας. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα ρουζ σε κρέμα το οποίο θα εφαρμόσουμε πρώτα στα ζυγωματικά μας και θα το απλώσουμε με ένα ειδικό σφουγγάρι για make up δίνοντας στο πρόσωπό μας ένα αποτέλεσμα παρόμοιο με αυτό που βλέπουμε στην Christina Hendricks.

Ξηρότητα

Μπορεί ένα λαμπερό πρόσωπο όπως αυτό της Rachel Bilson να φαίνεται αδύνατο για κάποια με ξηρή επιδερμίδα όμως είναι εφικτό με τη χρήση ελαίου καρύδας το οποίο εμποδίζει το δέρμα να χάσει την υγρασία του.

Ταλαιπωρία του ταξιδιού

Μπορεί να ταξιδεύει συνέχεια η Kate Bosworth όμως έχει βρει τον τρόπο να είναι η επιδερμίδα της μονίμως ενυδατωμένη και λαμπερή. Σε μακρινές πτήσεις έχει πάντα μαζί της μικρά προϊόντα ενυδάτωσης όπως οι κρέμες, τα σπρέι ενυδάτωσης και ένα διακριτικό lip balm.

Λεπτά χείλη

Καθώς μεγαλώνουμε τα χείλη μας μπορεί να χάσουν τον όγκο τους για αυτό και η Diane Kruger χρησιμοποιεί έλαια κανέλας για να αυξήσει την ροή του αίματος και να τα κάνει να φαίνονται πιο γεμάτα.

Ενυδατικά που δεν απορροφώνται

Μπορεί ένα άψογα μακιγιαρισμένο πρόσωπο όπως της Miley Cyrus να φαίνεται αδύνατο αφού υπάρχουν φορές που η κρέμα προσώπου φαίνεται να μην απορροφάται από το δέρμα όμως υπάρχει λύση για άμεση απορρόφηση.

Ξαπλώνουμε στο κρεβάτι ρίχνοντας το κεφάλι προς τα πίσω ενώ κάνουμε απαλό μασάζ στο πρόσωπο. Αυτή η κίνηση αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθάει στην απορρόφηση της κρέμας από την επιδερμίδα.

Υπερβολική ποσότητα βάσης

Τίποτα δεν μπορεί να φανεί χειρότερο στο πρόσωπό μας από την υπερβολική ποσότητα make up. Για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα χρησιμοποιήσουμε περισσότερο απ’ ότι χρειαζόμαστε ακολουθούμε τα βήματα της Blake Lively.

Χρησιμοποιούμε αρχικά το concealer στα σημεία που χρειάζεται για να καλύψουμε τις ατέλειες και μετά εφαρμόζουμε ένα πολύ λεπτό στρώμα foundation για να δώσουμε ένα ενιαίο αποτέλεσμα.

Πηγή: myself.gr