Ένα δροσερό και καλοκαιρινό ορεκτικό, στο οποίο βάζετε τη γέμιση της αρεσκείας σας!

Υλικά

-3 αγγούρια κομμένα σε πολύ λεπτές μακριές φέτες των 3 χιλιοστών πάχους…
-250 γραμ. σαλάτα του κηπουρού
ή 250 γραμ. σκορδάτο γιαούρτι
ή ρώσικη σαλάτα
ή σαλάτα Βουδαπέστης
ή σαλάτα τυρί Φιλαδέλφεια ανακατεμένο με τριμμένο σκόρδο και ψιλοκομμένο άνηθο ή μαϊντανό
-Μερικά τοματίνια για διακόσμηση (αν θέλουμε τα γεμίζουμε και αυτά με ένα από αυτά τα υλικά)
-Μερικές οδοντογλυφίδες για στερέωμα

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τα αγγούρια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Απλώνουμε με ένα κουταλάκι κρέμα – σαλάτα όποιο από τα παραπάνω σαλατικά μας αρέσει (ή κάνουμε ποικιλία….) σε όλη την επιφάνεια του αγγουριού και τυλίγουμε σε ρολάκι.

Καρφώνουμε με μια οδοντογλυφίδα και τοποθετούμε σε πιατέλα. Έτοιμο το ορεκτικό μας.

Πηγή: greekmasa.gr