To Aldemar Royal Mare Thalasso Resort, στη Χερσόνησο Κρήτης, συγκαταλέγεται ξανά στους κορυφαίους του κόσμου με το βραβείο Seven Star Global Luxury Award.

Το Royal Mare, το πρώτο Resort με κέντρο Θαλασσοθεραπείας στην Ελλάδα, το οποίο λειτουργεί από το 1997, συνεχίζει να παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων του παγκόσμιου κοινού και των επαγγελματιών του τουρισμού, αποσπώντας το βραβείο Seven Star Global Luxury Award.

Με το Royal Mare Thalasso Resort, ο Όμιλος Aldemar ανοίγει την αγορά της Θαλασσοθεραπείας στην Ελλάδα, συστήνοντας στο ελληνικό και ευρωπαϊκό κοινό την έννοια των διακοπών ευεξίας, συγκεκριμένων και υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.

Δεκαεπτά χρόνια αργότερα η θαλασσοθεραπεία, αποτελεί ένα από τα κορυφαία και συνεχώς εξελισσόμενα προϊόντα του Ομίλου ενώ το Κέντρο Θαλασσοθεραπείας του Royal Mare εξακολουθεί να διατηρεί την θέση του ως κορυφαίο στον κόσμο κερδίζοντας το βραβείο “World’s Leading Thalasso Resort”, επί 8 συναπτά έτη,  (2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006).

O Αντιπρόεδρος του Ομίλου κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, παραλαμβάνοντας την διάκριση δήλωσε: «Μία καινοτομία… δεν φέρνει την Άνοιξη! Όμως ανοίγει δρόμους σε όσους αντιλαμβάνονται την ανάγκη ενός ισχυρού και πολύπλευρου ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Νιώθω βαθιά ικανοποίηση γιατί ο Όμιλος πάντοτε καινοτομούσε σε νέα προϊόντα, νέες αγορές και νέες ιδέες προώθησης της Ελλάδας και τούτο αποτέλεσε και αποτελεί παράδειγμα προς μίμησιν. Κυρίως νιώθω υπερήφανος, γιατί αυτή η επιχειρηματική φιλοσοφία είναι μία στάση ζωής την οποία συμμερίζονται όλοι οι άνθρωποι του Ομίλου, οι άνθρωποί μας, οι οποίοι, χωρίς αγκυλώσεις και με ανοιχτούς ορίζοντες κάνουν την διαφορά στον ελληνικό τουριστικό χώρο. Τους ευχαριστώ όλους, από καρδιάς, έναν προς έναν».