Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση έδωσε το παρών μαζί με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, στην εκδήλωση «Είμαι εδώ για εσένα» στο Μέγαρο Μουσικής-Women’s Forum 2025 και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό με ένα κοστούμι σε παστέλ αποχρώσεις, nude γόβες και λευκή τσάντα.

Πιο συγκεκριμένα η ιδρύτρια του «Save a Greek Stray» επέλεξε για την εμφάνισή της μία μπλούζα και ένα παντελόνι σε baby blue χρώμα, μια απόχρωση που είναι μεγάλη τάση γι’ αυτή τη σεζόν. Πρόκειται για μια κομψή παστέλ απόχρωση, την οποία είδαμε στις συλλογές των οίκων Prabal Gurung και Chloé.

Παστέλ και άνοιξη: Όλοι οι λόγοι που συνδέονται απόλυτα μεταξύ τους

Από εδώ και πέρα η παλέτα των παστέλ θα πρωταγωνιστήσει στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις. Tα παστέλ θεωρούνται κατ’ εξοχήν ιδανικές αποχρώσεις για την εποχή που διανύουμε και οι λόγοι είναι πολλοί: Αρχικά το ροζ, το γαλάζιο, το λεμονί και το λιλά φέρνουν στον νου τα λουλούδια που αρχίζουν να… τιμούν με την παρουσία τους τις γλάστρες μας και τη φύση γύρω μας. Τα παστέλ χρώματα, επίσης, αποπνέουν αίσθηση φρεσκάδας και ελαφρότητας, όπως η άνοιξη συμβολίζει την αναγέννηση και την ανανέωση.

Αυτές οι αποχρώσεις συχνά συνδέονται με την ευχάριστη διάθεση και την αισιοδοξία που φέρνει η εποχή, ενώ καθώς είναι ανοιχτές και φωτεινές ταιριάζουν περισσότερο στις ηλιόλουστες ημέρες που έρχονται. Όσο για το baby blue, είναι τέλεια επιλογή για τις επίσημες περιστάσεις αυτής της εποχής και θα είστε πολύ σωστά ντυμένη ως καλεσμένη, π.χ. σε μία βάπτιση.