Ευκαιρία για ταξιδιωτικές αποδράσεις μάς προσφέρει η AirFastTickets, χαρίζοντας έκπτωση 40 ευρώ για τη διαμονή μας.

Με κάθε έκδοση αεροπορικού εισιτηρίου μέσω της AirFastTickets, η εταιρεία προσφέρει έκπτωση 40 ευρώ για τη διαμονή.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μπούμε AirFastTickets.gr, να επιλέξουμε την πτήση που επιθυμούμε και να πραγματοποιήσουμε κράτηση. Στο e-mail που θα λάβουμε, θα περιλαμβάνεται ένας εκπτωτικός κωδικός που θα χρησιμοποιήσουμε για κράτηση διαμονής σε ξενοδοχείο.

Μπείτε τώρα στο AirFastTickets.gr, κλείστε το εισιτήριο σας και κερδίστε την έκπτωση στη διαμονή.

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ!

Η AirFastTickets (Fast group Α.Ε.), που ιδρύθηκε στον Πειραιά το 2009, ενσαρκώνει το όραμα του προέδρου της εταιρείας κ. Νίκου Κοκλώνη για τον τουρισμό, έχοντας ως πρωταρχικό της στόχο να βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες δομές, να αναπτύξει νέα μέσα για την προσέλκυση νέων πελατών αλλά και να προσφέρει νέες και καινοτόμες προτάσεις αγοράς στον τομέα του τουρισμού.

Η εταιρία είναι πρωτοπόρος στο χώρο των online κρατήσεων για εισιτήρια και ξενοδοχεία, συνδυάζοντας μοναδικά τα πλεονεκτήματα ενός προσωπικού ταξιδιωτικού πράκτορα με την ευελιξία και την ταχύτητα που έχει αποκτήσει με την υλοποίηση τεχνολογιών αιχμής.

Στόχος της είναι να δημιουργεί αξέχαστα ταξίδια για τους πελάτες της με τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς, δέσμευση που έχει ήδη αναγνωριστεί από χιλιάδες φαν των ταξιδιών σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Με όραμα τη συνεχή ανάπτυξη, η AirFastTickets διαθέτει ήδη παρουσία σε χώρες του εξωτερικού όπως η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ και σύντομα θα ξεκινήσει η λειτουργία του καινούργιου της περίπτερου στην Κωνσταντινούπολη.

Μεταξύ των ετών 2010-2012 η AirFastTickets αναπτύχθηκε ευρύτατα ανοίγοντας νέα γραφεία στη Φρανκφούρτη, στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Σήμερα η εταιρεία εξυπηρετεί χιλιάδες πελάτες εβδομαδιαίως, βοηθώντας τους να εξοικονομήσουν χιλιάδες ευρώ για τις κρατήσεις ταξιδιωτικών υπηρεσιών που πραγματοποιούν.