Όλοι κρύβουμε έναν εξερευνητή μέσα μας!

Η αναζήτηση δε σταματάει ποτέ, αφού η εξερεύνηση των προσωπικών μας ορίων αποτελεί μια σημαντική πτυχή της αυτογνωσίας και της ανάπτυξης της προσωπικής μας ευεξίας.

Μέσα από την εξερεύνηση των ορίων μας κατανοούμε καλύτερα τον εαυτό μας και τις ανάγκες μας, γεγονός που αυξάνει την αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση μας. Επιπλέον, βοηθάει στην ανάπτυξη της αντοχής και την αντιμετώπιση του στρες και των καθημερινών πιέσεων.

Σύμμαχος και συνοδοιπόρος μας σε αυτή την προσπάθεια προσωπικής αυτοβελτίωσης είναι το απόλυτο smartwatch της αγοράς: το HUAWEI WATCH Ultimate!

Με εξαιρετική κατασκευή και αριστοτεχνική σχεδίαση, το HUAWEI WATCH Ultimate είναι γεμάτο με υπερσύγχρονα χαρακτηριστικά και δημιουργήθηκε για χρήστες που επιδιώκουν να χαράξουν τη δική τους πορεία προς την τελειότητα.

Σχεδιασμένο να αντέχει

Σε όποια κατάσταση και αν βρεθείτε, όποιες και αν είναι οι συνθήκες που επικρατούν, το HUAWEI WATCH Ultimate έχει φτιαχτεί για να αντέχει.

Το σώμα του HUAWEI WATCH Ultimate δημιουργήθηκε από πρωτοποριακό κράμα υγρού μετάλλου με βάση το ζιρκόνιο, ένα νέο υλικό που χρησιμοποιείται στα πολυτελή ρολόγια υψηλών προδιαγραφών και τώρα είναι η πρώτη φορά που το κράμα υγρού μετάλλου χρησιμοποιείται σε ένα smartwatch. Με μοναδικές ιδιότητες, αντιστέκεται στην παραμόρφωση σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας, ενώ είναι ανθεκτικό ακόμα και στην πιο σκληρή χρήση.

Αντέχει ακόμη και σε ακραίες πιέσεις βαθέων υδάτων!

Ο πατενταρισμένος μηχανικός και αδιάβροχος σχεδιασμός επιτρέπει στο HUAWEI WATCH Ultimate να αντέχει σε ακραίες πιέσεις βαθέων υδάτων. Το ρολόι έχει πιστοποιήσεις ISO 22810 και EN13319, ενώ μπορεί να αντέξει 24 ώρες σε κατάσταση βύθισης έως 100 μέτρων.

HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue ή HUAWEI WATCH Ultimate Expedition Black;

Το HUAWEIWATCH Ultimate διατίθεται σε δύο εκδόσεις. Είσαι άνθρωπος του βουνού ή της Θάλασσας;

Η έκδοση του HUAWEI WATCH Ultimate Expedition Black δημιουργήθηκε για θαρραλέες ψυχές που αγαπούν την ύπαιθρο και θέλουν με κάθε ευκαιρία να δραπετεύουν από την «άνεση» της πόλης. Παράλληλα, το HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue ενσαρκώνει τη δύναμη της άγριας θάλασσας. Με κεραμική στεφάνη νανοτεχνολογίας σε βαθύ μπλε, να θυμίζει την απεραντοσύνη του ωκεανού, αυτή η έκδοση δεν είναι απλά ένα εξαιρετικό smartwatch υψηλών προδιαγραφών, αλλά και ένα fashion statement για όσους αγαπούν τα θαλάσσια σπορ.

Ένας βολικός και ολοκληρωμένος βοηθός φυσικής κατάστασης στον καρπό σας με εξαιρετική διάρκεια ζωής μπαταρία και πλήθος έξυπνων λειτουργιών

Το HUAWEI WATCH Ultimate συνεχίζει την παράδοση των προηγούμενων smartwatches της HUAWEI να αποτελούν μία επαγγελματική και ολοκληρωμένη διαχείριση φυσικής κατάστασης και υγείας.

Δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να φροντίζουν για την ευεξία τους, περιλαμβάνει βελτιωμένη ανάλυση Ηλεκτροκαρδιογραφήματος, με πιστοποίηση CE MDR, ειδοποίηση καρδιακού ρυθμού, ακριβή έλεγχο αρτηριακής ανελαστικότητας, ολοήμερη παρακολούθηση SpO2 , παρακολούθηση ύπνου όλη τη νύχτα, αλλά και παρακολούθηση άγχους.

Επίσης, το ρολόι έχει μπαταρία με εξαιρετική διάρκεια ζωής και υποστηρίζει φόρτιση υψηλής ταχύτητας, με τους χρήστες να μπορούν να απολαύσουν 2 εβδομάδες χωρίς να το φορτίσουν. Όταν η μπαταρία του smartwatch εξαντληθεί, το νέο προηγμένο ασύρματο σύστημα γρήγορης φόρτισης διασφαλίζει ότι φορτίζεται πλήρως εντός 60 λεπτών ή 25% εντός 10 λεπτών.

Το HUAWEI WATCH Ultimate φέρνει, επίσης, τις απόλυτες έξυπνες λειτουργίες της καθημερινότητας, υποστηρίζοντας κλήσεις Bluetooth, γρήγορες απαντήσεις, αναπαραγωγή μουσικής, υπενθυμίσεις και ευρεία συμβατότητα σε διαφορετικά smartphone, υποστηρίζοντας συσκευές Android και iOS, σε μία πιο έξυπνη τεχνολογική εμπειρία…στον καρπό σας!

Το HUAWEI WATCH Ultimate, το τελευταίο αριστούργημα της Huawei, είναι ένα smartwatch φτιαγμένο για εξερευνητές που προσπαθούν συνεχώς να ξεπερνούν τον εαυτό τους, διατηρώντας, παράλληλα, την πολυτελή εμφάνιση και στυλ.

Τα HUAWEI smartwatches είναι συμβατά με iOS και Android κινητά τηλέφωνα.

Το HUAWEI WATCH Ultimate, το νέο smartwatch υψηλής τεχνολογίας της Huawei που ξεπερνά τις προηγούμενες κορυφαίες κατηγορίες της, είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από το δίκτυο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei: Γερμανός, Cosmote, Κωτσόβολος, Public Group, Πλαίσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.