Περιμένετε ένα iWatch της Apple αυτό τον Ιούνιο με την Apple να το παρουσιάζει στο WWDC; Ίσως να χρειαστεί να περιμένετε μέχρι τον Μάρτιο του 2014 αν επαληθευτούν οι προβλέψεις του έγκυρου αναλυτή Ming-Chi Kuo, της KGI Securities.

Ο αναλυτής σε αναφορά του σε επενδυτές προέβλεψε ότι το φημολογούμενο iWatch της Apple δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει φέτος εξαιτίας προβλημάτων στο hardware και software της συσκευής καθώς και του γεγονότος πως η Apple έχει τοποθετήσει τους περισσότερους πόρους της στην δημιουργία του iOS 7. H πρόβλεψη του θέλει την κυκλοφορία του iWatch να τοποθετείται για το δεύτερο μισό του 2014.

«Η Apple μπορεί να μην έχει ικανοποιητικούς πόρους για την ανάπτυξη μιας νέας έκδοσης του iOS για το iWatch διότι ενδεχομένως απαιτούνται μεγάλες αλλαγές και ήδη δουλεύει σκληρά πάνω στο iOS 7»

Ο Kuo θεωρεί ότι το iWatch θα χρησιμοποιήσει οθόνη 1.5 με 2.0 ιντσών χρησιμοποιώντας κυρίως εξαρτήματα του iPod nano, όπως επεξεργαστής και τεχνολογία touch. Επίσης, ο Kuo πιστεύει ότι τα βιομετρικά στοιχεία του iWatch θα διαδραματίσουν σπουδαίο ρόλο στη συσκευή εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη προστασία και ευρύτερη χρησιμοποίηση σε εφαρμογές υγείας. Μάλιστα, αυτοί οι αισθητήρες θα χρησιμοποιηθούν για την συνεργασία του iWatch με άλλες συσκευές (iPhone, iPad).

Πηγή: greekapplenews.gr