Αυτή η εφαρμογή θα αγαπηθεί όσο τίποτα άλλο από τον ανδρικό πληθυσμό, αλλά θα χρησιμοποιηθεί κυρίως από γυναίκες. To iAugment είναι μία εφαρμογή με την οποία μπορεί ο οποιοσδήποτε να μεγαλώσει το στήθος, σε κάποια φωτογραφία, με φυσικό αποτέλεσμα, ώστε να αποφασίσει εάν θα ήθελε να προχωρήσει σε κάποια προσθετική επέμβαση. Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι δημιούργημα της πλαστικής χειρουργού Elizabeth A. Kinsley, από τη Νέα Ορλεάνη, η οποία μάλιστα ήταν η πρώτη που χρησιμοποίησε τρισδιάστατη οπτικοποιήση του μετεγχειρητικού αποτελέσματος, ώστε να έχουν καλύτερη εικόνα οι γυναίκες για το πώς θα είναι μετά από κάποια πλαστική επέμβαση.

Οι οδηγίες χρήσεις είναι ιδιαίτερες εύκολες, οπότε και ο πλέον αδαής με την τεχνολογία θα μπορούσε να τη χρησιμοποιήσει. Κατά την ίδια τη χειρουργό, η εφαρμογή αναπτύχθηκε για να έχει κάποια κοπέλα η οποία ήταν σε κάποιο δίλημμα για το αν θα ήθελε τελικά να υποβληθεί σε μία τέτοια επέμβαση να τη χρησιμοποιήσει ως μία πρώτη προσέγγιση.

Με την εμφάνισή της στο ηλεκτρονικό κατάστημα των iTunes, η εφαρμογή σχολιάστηκε από περισσότερα των 7,000 άτομα, εκ των οποίων αρκετοί εξέφρασαν ανησυχίες για προώθηση των πλαστικών επεμβάσεων, όμως στην πλειονότητά τους τα σχόλια ήταν θετικά.