Η Huawei, παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία και τις καινοτομίες, λανσάρει σήμερα επίσημα στα ελληνικά καταστήματα δύο νέα smartwatches, το ιατρικά πιστοποιημένο HUAWEI WATCH D2 και το HUAWEI WATCH Ultimate Green Edition, το οποίο συνδυάζει τεχνολογία και δεξιοτεχνία για τους λάτρεις της περιπέτειας και των σπορ. Και τα 2 νέα smartwatches προσφέρουν στους καταναλωτές προηγμένες λύσεις για τη διαχείριση της υγείας και της φυσικής κατάστασης.  

Φέρνοντας το Μέλλον της Παρακολούθησης Υγείας στον Καρπό σας

Καθημερινά, παράγοντες όπως το άγχος και οι συνήθειες ζωής επηρεάζουν την αρτηριακή πίεση, καθιστώντας απαραίτητη τη δυναμική παρακολούθησή της για την ανίχνευση υπέρτασης. Όλες οι σημαντικές οδηγίες για τη διαχείριση της υπέρτασης συνιστούν το ABPM ως μία από τις βασικές μεθόδους μέτρησης. Η Huawei συνεργάστηκε με ειδικούς, όπως ο καθηγητής Γρηγόριος Στεργίου, Εκλεγμένος Πρόεδρος Διεθνούς Εταιρείας Υπέρτασης (ISH) και ο καθηγητής Wang Jiguang, Πρόεδρος της Κινεζικής Ένωσης Υπέρτασης (CHL).

HUAWEI WATCH D2: Μια νέα εποχή στη διαχείριση της υγείας με εξειδικευμένη παρακολούθηση αρτηριακής πίεσης όλο το 24ωρο

Το HUAWEI WATCH D2 είναι ένα καινοτόμο smartwatch που εγκαινιάζει μια νέα εποχή στη διαχείριση της υγείας επιβεβαιώνοντας έτσι και την δέσμευση της Huawei στη φιλοσοφία “Health Forward”.

Πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή CE (MDR), το D2 προσφέρει τόσο μεμονωμένη όσο και 24ωρη συνεχή και ακριβή μέτρηση της αρτηριακής πίεσης από τον καρπό. Με τη χρήση της ειδικής περιχειρίδας που φουσκώνει, το D2 επιτρέπει την εύκολη και αξιόπιστη παρακολούθηση της πίεσης, ενώ χάρη στο σύστημα HUAWEI TruSense, οι χρήστες απολαμβάνουν γρήγορα και αξιόπιστα αποτελέσματα. Επίσης, με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού, οι χρήστες μπορούν να μετρήσουν 9 δείκτες υγείας του σώματος και να δημιουργήσουν μια αναφορά επισκόπησης της υγείας για να εντοπίσουν πιθανούς κινδύνους. Αυτά περιλαμβάνουν καρδιακό ρυθμό, αρτηριακή πίεση, οξυγόνωση αίματος (SpO2), άγχος, θερμοκρασία δέρματος, ΗΚΓ, ελαστικότητα αγγείων, έλεγχο αναπνοής και επίγνωση της αναπνοής κατά τον ύπνο. Το HUAWEI WATCH D2 είναι επίσης το πρώτο smartwatch της Huawei με λειτουργία ανάλυσης πίεσης στην επισκόπηση της υγείας.

Με λεπτό, κομψό και ελαφρύ σχεδιασμό, το HUAWEI WATCH D2 συνδυάζει μοντέρνα αισθητική και λειτουργικότητα. Η συσκευή έχει το 1/5 του πλάτους, το 1/25 του όγκου και το 1/26 του βάρους των παραδοσιακών ηλεκτρονικών πιεσόμετρων και έχει ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση κάνοντάς το ιδανικό για καθημερινή χρήση, τόσο για την υγεία όσο και για τη φυσική κατάσταση αλλά και για όλες τις άλλες λειτουργίες που μπορεί να προσφέρει ένα υπερσύγχρονο smartwatch.

HUAWEI WATCH Ultimate Green Edition: Τεχνολογία και Περιπέτεια σε αρμονία

Η ανανεωμένη έκδοση του HUAWEI WATCH Ultimate έρχεται σε ένα εντυπωσιακό πράσινο χρώμα, συνδυάζοντας την τεχνολογία και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό. Η διπλού χρώματος κεραμική στεφάνη νανοκεραμικής τεχνολογίας αποπνέει πολυτέλεια και απαιτεί μία εξαιρετικά σύνθετη διαδικασία κατασκευής, προσφέροντας μοναδικό συνδυασμό λευκού και πράσινου χρώματος.
Ενσωματώνοντας το πνεύμα “Adventure Forward”, το HUAWEI WATCH Ultimate Green Edition προσφέρει νέες δυνατότητες, όπως η ολοκαίνουργια λειτουργία γηπέδων γκολφ που παρέχει ακριβή στοιχεία για την απόσταση παιχνιδιού, την απόσταση βολής, καθώς και το AI Caddy. Επιπλέον, η νέα λειτουργία Expedition Route Import επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν διαδρομές μέσω της εφαρμογής HUAWEI Health, καθιστώντας το ιδανικό για τους λάτρεις της εξερεύνησης.

Δέσμευση για έναν υγιεινό και έξυπνο τρόπο ζωής

Τα νέα HUAWEI WATCH D2 και HUAWEI WATCH Ultimate Green Edition είναι πλέον διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, προσφέροντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στους τομείς της υγείας και φυσικής κατάστασης, του υγιεινού και έξυπνου τρόπου ζωής, και της περιπέτειας.

Τα wearables της Huawei είναι συμβατά τόσο με Android όσο και με iOS, για να κάνουν τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες στον τομέα της υγείας και τις προπονήσεις  αθλημάτων προσβάσιμες σε ένα ακόμη ευρύτερο κοινό.

Επίσης, με αγορά των νέων smartwatches της Huawei δικαιούστε δωρεάν 3μηνη συνδρομή στην εφαρμογή HUAWEI Health+, η οποία παρέχει πρόσβαση σε πληθώρα αποκλειστικών και προσωποποιημένων πλεονεκτημάτων, όπως προπονήσεις για αρχάριους και προχωρημένους, προσωπικό πρόγραμμα Stay Fit και ασκήσεις αναπνοής.

Δώρο με κάθε Αγορά

Τα νέα smartwatches HUAWEI WATCH D2 και HUAWEI WATCH Ultimate Green Edition είναι διαθέσιμα μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei και για κάθε αγορά παίρνετε δώρο τα ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 5i καi HUAWEI FreeBuds Pro 3, αντίστοιχα. Παράλληλα, στην Ελληνική αγορά είναι διαθέσιμα και τα νέα HUAWEI WATCH GT5 και HUAWEI WATCH GT5 Pro – και για κάθε αγορά παίρνετε δώρο τα ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 5i. Οι προσφορές ισχύουν έως το τέλος Οκτωβρίου ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.