Την οριστική διακοπή της Super League 2 της σεζόν 2019-20 αποφάσισαν οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα με ψήφους 11-4, όπως προκύπτει από το Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (22/06), σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr.

Το πρωτάθλημα ήταν εξ αρχής πολύ δύσκολο να συνεχιστεί, έχοντας μπει… στον πάγο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ενώ πλέον οι ημερομηνίες δεν έβγαιναν. Έτσι, αποφασίστηκε η οριστική διακοπή και πλέον αναμένεται να γίνει γνωστό τι θα συμβεί με το μπαράζ που ήταν να γίνει ανάμεσα στον προτελευταίο της Super League 1 και τον δεύτερο της Super League 2. Όσο για τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα, φαίνεται ότι ήδη πρέπει να προετοιμάζεται για την επιστροφή του στα… σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Φυσικά, ένα από τα ζητήματα που μένει να ξεκαθαρίσει, αφορά το εάν θα υπάρξει αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Επίσης, στο τραπέζι έπεσαν δύο προτάσεις που απορρίφθηκαν. Η μία ήταν να γίνουν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές και ένας γύρος πλέι οφ χωρίς πλέι άουτ, ενώ η άλλη ήταν να γίνει μόνο ένας γύρος πλέι οφ. Καμία δεν συγκέντρωσε τις απαραίτητες ψήφους, με αποτέλεσμα να υπάρξει η οριστική διακοπή.

Όπως και να έχει, το πρώτο πρωτάθλημα με την ονομασία Super League 2 δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ…