Τον κόσμο της ΑΕΚ και την ώθηση που δίνει στην ομάδα αποθέωσε με δηλώσεις του στην ΑΕΚ TV ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε επίσης στις εμφανίσεις της ομάδας του με Μίλαν και Αούστρια στο ΟΑΚΑ, στις οποίες «θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει νικητές», στάθηκε στην απουσία του Μάνταλου λόγω τραυματισμού, αλλά και στο προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χιμένεθ:

«Το έχω πει πολλές φορές: με αυτόν τον κόσμο, αν ήμασταν σε διαφορετικό γήπεδο, γιατί εδώ (ΟΑΚΑ) μιλάμε για ένα μεγάλο γήπεδο, θα ήταν τα πράγματα πολύ διαφορετικά. Οι παίκτες παίρνουν πάρα πολύ ώθηση και χωρίς τη βοήθεια του κόσμου δεν θα τα καταφέρναμε τόσο καλά», τόνισε αρχικά.

Για τον αγώνα με Μίλαν, αλλά και την Αούστρια, ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό και με την Αούστρια και με τη Μίλαν πήραμε κάποιους βαθμούς και ίσως θα μπορούσαμε κάτι καλύτερο. Σίγουρα στο ματς με την Αούστρια ο τραυματισμός και η αλλαγή του Τσόσιτς μας έκανε να χάσουμε λίγο τη συγκέντρωσή μας και να μην αποδώσουμε τόσο καλά. Αλλά, το σημαντικό είναι απέναντι σε μια ομάδα τόσο πολύ δυνατή, όπως είναι η Μίλαν, που ξέρει να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο τελευταίο λεπτό μπορεί να σου κάνει τη ζημιά, το σημαντικό είναι ότι πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Και στα δυο, όμως, και με την Αούστρια και τη Μίλαν θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει νικητές».

Σχετικά με τον Μάνταλο και τον τραυματισμό του, σχολίασε: «Ο Μάνταλος είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Προσφέρει πάρα πολλά. Αν ήταν εδώ ο Πέτρος θα μπορούσε να βοηθήσει. Δεν ξέρουμε αν θα είχαμε νικήσει ή όχι, αν έπαιζε ο Πέτρος. Έπαιξαν παίκτες, όμως, με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο καθένας έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για να πάρει η ομάδα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το σίγουρο είναι πως η απουσία του Πέτρου μπορεί να είναι εμφανής, αλλά η απόδοση της ομάδας και η συνολική δουλειά που κάναμε ήταν πάρα πολύ καλή».

Τέλος, αναφορικά με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, είπε: «Δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό. Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές έτσι, ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να δείξουμε ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα».