Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε σε ευρωπαϊκού ομίλους για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια, καθώς η πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, του εξασφάλισε μία θέση στα γκρουπ του Europa League.

Όσον αφορά την πρόκληση που έχει τώρα η ομάδα, αυτή ακούει στο όνομα της Μαρσέιγ, η οποία θα είναι το επόμενο εμπόδιο του Παναθηναϊκού στον δρόμο για την επιστροφή στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης.

Το 3-1 από το πρώτο παιχνίδι στην Σλοβακία αποτέλεσε ένα ισχυρό προβάδισμα για το «τριφύλλι» κόντρα στην Ντνίπρο, το οποίο έγινε ακόμα πιο ισχυρό με το γεγονός ότι το σύνολο του Γιοβάνοβιτς προηγήθηκε στο σκορ μέσα στο κατάμεστο «Απόστολος Νικολαϊδης».

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολη η πρόκριση καθώς ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Είχαν το προβάδισμα με 2-1 και εφόσον έβαζαν ακόμα ένα γκολ τότε θα είχαμε μεγάλα προβλήματα αλλά κάναμε το 2-2 κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για να κλειδώσουμε την πρόκριση. Ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα σε λίγες μέρες κόντρα στη Μαρσέιγ καθώς αν παίξουμε έτσι, θα έχουμε πρόβλημα».

«Ναι είμαστε ικανοί να αποκλείσουμε οποιονδήποτε φυσικά. Στην έδρα μας πάμε για να νικήσουμε τη Μαρσέιγ αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα από ότι κόντρα στην Ντνίπρο».

Πηγή: gazzetta