Λίγες ώρες μετά την είδηση περί ενισχυμένων μέτρων ασφαλείας στα σπίτια των Λιονέλ Μέσι, Μάρκο Βεράτι και Νεϊμάρ επειδή οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν είναι σε έξαλλη κατάσταση, το κλίμα γίνεται ακόμη πιο βαρύ λόγω κάποιων like που έκανε ο Βραζιλιάνος σε συγκεκριμένες αναρτήσεις στο Instagram.

Η σεζόν οδεύει προς το τέλος της και τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα στην Παρί, παρά το γεγονός ότι είναι στην 1η θέση της Ligue 1. Ο βασικός στόχος, άλλωστε, δεν ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά του Champions League, με τους Παριζιάνους να αποτυγχάνουν ξανά και τους οπαδούς να ξεσηκώνονται κατά πάντων.

Πρόβλημα, όμως, δεν υπάρχει μόνο με τους οπαδούς. Πρόβλημα υπάρχει και στις σχέσεις των παικτών και ειδικά ανάμεσα σε Νεϊμάρ και Κιλιάν Μπαπέ, με το θέμα να επανέρχεται στην επικαιρότητα λόγω κάποιων like που έκανε ο Βραζιλιάνος αναρτήσεις στο Instagram.

Αναρτήσεις που ήταν κατά του Μπαπέ και της διοίκησης λόγω της ανανέωσης του συμβολαίου του Γάλλου το περασμένο καλοκαίρι με τρελό συμβόλαιο, με το μήνυμα να αναφέρει ότι από τη στιγμή που έγινε αυτό η κατάσταση στην ομάδα επιδεινώθηκε. Ο Νεϊμάρ, όπως φαίνεται, συμφωνεί με αυτό και αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια…