Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, απαλλάχθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, για τις δηλώσεις κατά του διαιτητή Κάκου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πήγε μετά την λήξη του ντέρμπι και φέρεται να είπε στον Κάκο ότι με τα σφυρίγματα του, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα υπέρ του Παναθηναϊκού.

Κατά την απολογία ο Βασίλης Γκαγκάτσης που εκπροσώπησε τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού δήλωσε ότι «θεωρεί αναρμόδια την επιτροπή για το εν λόγο θέμα, ενώ δεν παραλείπει να ξεκαθαρίσει πως σε καμία περίπτωση, η ιδιωτική κουβέντα που είχε με τον διαιτητή δεν μπορεί να θεωρηθεί ως επίθεση» και προσέθεσε ότι τότε ο «Κάκος δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα»!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την υπ’ αριθμ. 402/14-12-2010 απόφασή της απαλλάσσει α) την ΠΑΕ Ολυμπιακός και β) τον α’ αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευάγγελο Μαρινάκη, για δυσμενείς κρίσεις κατά διαιτητών (αγώνας ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός στις 30-10-2010)».

Πηγή: gazzetta.gr