«Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά στη σεζόν και αξίζουμε να βρισκόμαστε στον τελικό. Φυσικά, νιώθω υπέροχα και είμαι χαρούμενος που πετύχαμε τους στόχους μας. Σίγουρα δίνει αυτοπεποίθηση να γνωρίζουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε το ματς. Μας δίνει αυτοπεποίθηση το γεγονός ότι η καλή μας άμυνα δίνει στους μέσους περισσότερους χώρους.

Αν κοιτάξεις τον Μπουφόν στο τέρμα, τον Κιελίνι στην άμυνα, τον Πίρλο στο κέντρο και τον Τέβες στην επίθεση, τότε μπορείς να διαπιστώσεις ότι ο κορμός μας είναι πολύ δυνατός. Αυτό μας δίνει εκπληκτική ισορροπία. Φυσικά, θα μπορούσα να απαριθμήσω και τους υπόλοιπους, καθώς όλοι έχουν δώσει τα πάντα φέτος στη διοργάνωση. Είμαστε σύνολο και αυτό είναι το πιο σημαντικό», σχολίασε αρχικά ο Μοράτα στο squawka.

Στη συνέχεια ο Ισπανός αναφέρθηκε στην Μπαρτσελόνα. «Όλοι γνωρίζουν το πόσο καλή είναι η Μπαρτσελόνα. Ο Πικέ και ο Μασκεράνο είναι εξαιρετικοί στην άμυνα και δεν έχουν δεχθεί πολλά γκολ. Όσο για τους 3 της επίθεσης, έχουν πετύχει περισσότερα από 100 γκολ και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο δυνατά, για να τους περιορίσουμε».

Ο Μάσιμο Αλέγκρι αποδείχθηκε από τις ευχάριστες εκπλήξεις στη σεζόν και ο Ισπανός έχει μόνο καλά λόγια να πει για τον προπονητή του. «Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και πιστεύει στο επιθετικό, θεαματικό ποδόσφαιρο. Έχει ήδη οδηγήσει την ομάδα στο νταμπλ, στο πρώτο Κύπελλο εδώ και 20 χρόνια και είμαστε στο δρόμο για να κάνουμε ένα ιστορικό τρεμπλ. Δεν είναι καθόλου εύκολο να δίνουμε μάχη σε 3 μέτωπα, όμως ο προπονητής μας έχει κρατήσει συγκεντρωμένους και του αξίζουν τα εύσημα».

Τέλος, ως επιθετικός είναι πάντα όνειρο να σκοράρεις στον τελικό του Champions League και φυσικά τα πράγματα δε θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά για τον Μοράτα, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία σε πολύ νεαρή ηλικία να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά το τρόπαιο. «Το να σκοράρεις σε τελικό Champions League είναι όνειρο για κάθε παίκτη. Η Μπαρτσελόνα είναι σταθερά από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο την τελευταία 10ετία και θα ήταν όμορφο να σκοράρω εναντίον της».

Πηγή: gazzetta.gr