Ο ηγέτης της Ρεάλ είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τον Κάρλο Αντσελότι. Ο τεχνικός της «βασίλισσας» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη του, τονίζοντας ότι βοηθάει πολύ την ομάδα του εντός και εκτός γηπέδου.

«Ο Ρονάλντο είναι ο ηγέτης αυτής της Ρεάλ. Εντός και εκτός γηπέδου. Μιλάει συνεχώς με όλους τους συμπαίκτες του, ειδικά τους νεότερους, βοηθώντας έτσι πολύ την ομάδα. Το ίδιο κάνουν και οι Πέπε, Ράμος, Κασίγιας και Μαρσέλο», ήταν τα λόγια του Ιταλού προπονητή που στη συνέχεια ανέφερε ότι ο Πορτογάλος σταρ μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται σε αυτό το επίπεδο για πολλά χρόνια ακόμα.

«Αν ο Κριστιάνο καταφέρει να διατηρήσει το πάθος που βγάζει σε κάθε παιχνίδι, μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται σε αυτό το επίπεδο για αρκετά χρόνια ακόμα, λόγω της εξαιρετικής φυσικής του κατάστασης. Η απόδοσή του είναι μοναδική στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Έχει απίστευτο ταλέντο και ο ίδιος το απολαμβάνει με επαγγελματισμό, κρατώντας το κεφάλι του χαμηλά, κάτι που είναι σπάνιο για παίκτες τέτοιου επιπέδου», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr