Βραδιά ανασύνταξης και άμεσης επιστροφής στις νίκες για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.
Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται απόψε το βράδυ (27/03, 21:15) τη Μονακό στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.
Κεντρικό πρόσωπο της αποψινής βραδιάς φυσικά δεν θα είναι άλλο από τον τεχνικό της Μονακό, Βασίλη Σπανούλη, με τον θρύλο του Ολυμπιακού να επισκέπτεται για πρώτη φορά το φαληρικό γήπεδο ως head coach Ευρωλίγκας.
Η φανέλα του με το Νο.7 κοσμεί τον ουρανό του ΣΕΦ, όμως, όπως τόνισε και ο ίδιος σε δηλώσεις του: «Είναι σαν το δεύτερο σπίτι μου. Έζησα σπουδαίες στιγμές εκεί. Εγώ και η οικογένεια μου. Μόνο αγάπη. Είναι σαν η δεύτερη οικογένεια μου! Έχω νιώσει απίστευτη αγάπη από τους φιλάθλους της ομάδας και νιώθω το ίδιο για αυτούς. Για τον οργανισμό, επίσης, τους προέδρους, το σταφ και πολλούς παίκτες. Δεν θα είναι εύκολο για μένα, αλλά είμαι επαγγελματίας. Για 40 λεπτά πρέπει να ξεχάσω τα πάντα και να εστιάσω στην ομάδα μου».
Όσον αφορά τα αγωνιστικά, εκτός για τον Ολυμπιακό παραμένουν οι Τόμας Γουόκαπ, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Κίναν Έβανς, αλλά και ο Λούκα Βιλντόσα. Για τους φιλοξενούμενους, θα απουσιάσουν οι Λόιντ και Μπράουν.