Ο Κάρλος Φρέιτας θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού. Ο Πορτογάλος θα έρθει τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα, αφού πρώτα λύση το συμβόλαιο του με τη Μπράγκα, και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους». Ραντεβού με Σαριέγκι θα έχει σήμερα ο Γόντικας. Εφτά με οκτώ εκατομμύρια ευρώ θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία η πρόταση της Μπενφίκα για Λέτο. Πρόταση να αναλάβει υπεύθυνος Ακαδημιών θα γίνει στον Γιάννη Σαμαρά.

Προ των πυλών της Παιανίας βρίσκεται ο Κάρλος Φρέιτας. Ο Δημήτρης Γόντικας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από όσα άκουσε από τον Πορτογάλο τεχνικό διευθυντή στη συνάντηση που είχαν στο Μιλάνο και έτσι ο Φρέιτας αναμένεται εντός της εβδομάδας να έρθει στην Αθήνα και να υπογράψει. Μάλιστα, ακόμη ένας λόγος που έπαιξε ρόλο στο να επιλεγεί ο Φρέιτας ήταν το κασέ του το οποίο ήταν πολύ πιο προσιτό από εκείνο του Νάνι. Μοναδικό εμπόδιο στην περίπτωση Φρέιτας είναι το συμβόλαιο που έχει με την Μπράγκα, αλλά όπως τόνισε ο ίδιος στη συνάντηση του με τον Γόντικα, θα αναλάβει προσωπικά την υπόθεση και θα λύσει το συμβόλαιο του.
Ραντεβού με Σαριέγκι
Συνάντηση με τον Γιόσου Σαριέγκι θα έχει εντός της ημέρας ο Δημήτρης Γόντικας. Στον Βάσκο αμυντικό θα προταθεί συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές (σ.σ 300.000), αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια θα είναι η απάντηση του 31χρονου αμυντικού. Περίπου 7-8 εκατομμύρια ευρώ θα είναι η πρόταση που θα έρθει, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Λέτο από την Μπενφίκα. Ακόμη δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά στην Μπενφίκα περιμένουν πρώτα να ολοκληρωθεί η πώληση του Ντι Μαρία και στη συνέχεια θα κινηθούν για τον Αργεντινό αριστερό χαφ του «τριφυλλιού».

Πρόταση στον Σαμαρά

Τη θέση του υπευθύνου Ακαδημιών, αλλά και του σκάουτερ για ανίχνευση ταλέντων στην Ελλάδα φαίνεται πως θα προτείνουν στον Γιάννη Σαμαρά από τον Παναθηναϊκό. Στο «τριφύλλι» έχουν σχηματίσει εξαιρετική εικόνα για τον Γιάννη Σαμαρά, αλλά είναι αμφίβολο αν ο Σαμαράς θα δεχθεί την πρόταση.

Πηγή: Sport-fm