Δείτε 5 από τα πιο απολαυστικά βίντεο του ελληνικού αθλητισμού, που έχουν γίνει… ανάρπαστα ανάμεσα στους φιλάθλους. Η… διαφήμιση του Αναστόπουλου, τα ελληνικά του Ογκουνσότο και φυσικά ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού!

1. Αυτό μόνο, τίποτα άλλο!
Ένας μικρός θεός, ένας άνθρωπος φετίχ, ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού, Θωμάς Μάτσιος, έγινε μέσα σε μια μέρα ο δημοφιλέστερος παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο μοναδικός που μπορεί να πει τη γνώμη του τόσο απλά και κατανοητά. Ζήτω!

2. Πώς γκένεν αυτό;
Ο Πάτρικ Ογκουνσότο είναι χρόνια στην Ελλάδα, αλλά τα ελληνικά είναι μια γλώσσα δύσκολη και η… αδικία κάνει την κατάσταση ακόμα πιο περίπλοκη. Ο τίμιος Πατρίκ προσπαθεί να εξηγήσει το «μπενάλτι» του ΟΦΗ, αλλά καμιά φορά τα λόγια είναι περιττά!

3. Μάθε μπαλίτσα στον άρχοντα!
Κάθε σχολιασμός είναι πολύ λίγος για να αποδώσει το μέγεθος και το ειδικό βάρος των δηλώσεων του Νίκου Αλέφαντου. Ο άνθρωπος τα εξηγεί ωραία! Γιατί δεν του κάνετε «ωραίες ερωτήσεις»;

4. ΣΟΥΤΑΡΕΤΕ!
Ο Αλκέτας Παναγούλιας έχει γράψει τη δική του μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ασχέτως αν το 4-4-2 (δεν είναι σύστημα, αλλά γκολ που δέχθηκε η Εθνική) στο Μπουντιάλ του 1994 θα τον στοιχειώνει για πάντα. Τι ζητούσε εξάλλου ο άνθρωπος για να γελάσει λίγο το χειλάκι του; Ένα γκολ χωρίς… «προμενάδες».

5. Αναστόπουλος και Cosmote
Η Cosmote, αν σέβεται τον εαυτό της, οφείλει ένα μεγάλο μέρος των εσόδων της στον ένα και μοναδικό Νίκο Αναστόπουλο. Πολλές φορές λέμε ότι η τέχνη μιμείται τη ζωή, αλλά στην περίπτωσή μας η ίδια η ζωή είναι ακόμα πιο απολαυστική. Έστω και χωρίς «μούσχαρους» και «κατσικανιάρηδες».

Πηγή: gazzetta.gr