Ένα σπουδαίο φιλικό είναι έτοιμη να κλείσει η ΑΕΚ. Η διοίκηση της «Ένωσης» είναι σε προχωρημένες επαφές με τη Ρόμα για να έρθει στην Αθήνα και να την αντιμετωπίσει στις 23 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ. Οι «κιτρινόμαυροι» καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις των «τζιαλορόσι», που είναι έτοιμοι να πουν το μεγάλο… «si».

Αν κλειστεί το φιλικό, τότε εκείνο που έχει προγραμματιστεί με τη Λάρισα για την ίδια μέρα, θα μετατεθεί για τις 7 Σεπτεμβρίου, ενώ θα είναι το τελευταίο φιλικό για τους Ρωμαίους πριν από την έναρξη της Serie A.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ είχε αντιμετωπίσει τη Ρόμα σε φιλικό στο «Ολίμπικο» στις 24 Αυγούστου του 2000 (0-0) και της είχε φέρει… γούρι, καθώς στο τέλος εκείνης της σεζόν η ιταλική ομάδα είχε κατακτήσει το τελευταίο της πρωτάθλημα. Η πιο πρόσφατη συνάντηση των δύο ομάδων ήταν το 2002 για τους ομίλους του Champions League, με δύο ισοπαλίες (0-0 και 1-1).

Δεσμούς με την ομάδα της αιώνιας Πόλης έχει και ο Τραϊανός Δέλλας, καθώς είχε φορέσει τη φανέλα της την τριετία 2002-2005.

Οι δευτεραθλητές Ιταλίας, που επιστρέφουν στο Champions League, έχουν στο ρόστερ τους παίκτες όπως οι Τότι, Ντε Ρόσι, Μαϊκόν, Ζερβίνιο, Κόουλ, Πιάνιτς, Μπενατιά, αλλά και ο… δικός μας Βασίλης Τοροσίδης.

Πηγή: sport-fm.gr