Σε ελληνικά χνάρια σκέφτονται να πορευτούν στη Σερβία! Όπως παραδέχθηκε ο υπουργός Αθλητισμού, Βάνια Ουντόβιτσιτς, η σερβική κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να… πατήσει πάνω στα παραδείγματα των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, όσον αφορά στον τρόπο που διαθέτουν τα εισιτήρια προς τον κόσμο τους (ενδεχομένως και για περισσότερη ασφάλεια).

«Είμαστε κοντά στο να ακολουθήσουμε το ελληνικό μοντέλο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Στην Ελλάδα για να αγοράσεις ένα εισιτήριο για αγώνα, πρέπει να είσαι μέλος της ομάδας. Ακόμα κι ένας τουρίστας που αγοράζει ένα μεμονωμένο εισιτήριο, θα πρέπει για κάποια περίοδο να… ανήκει στο σύλλογο», είπε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος πολίστας.

Υπενθυμίζεται πως στον Ολυμπιακό όταν αγοράζεις διαρκείας γίνεσαι αυτομάτως μέλος των Πειραιωτών, ενώ για να παρακολουθήσεις ένα μεμονωμένο αγώνα θα πρέπει την πρώτη φορά να δώσεις και ένα οικονομικό αντίτιμο για ενίσχυση προς τον Ερασιτέχνη.

Απ’ την άλλη, στον Παναθηναϊκό υπάρχει η Συμμαχία, που προσφέρει στα μέλη της καλύτερες τιμές στα εισιτήρια και διάφορες άλλες προσφορές.

Πηγή: Sport-fm.gr