Έχοντας νικήσει με 2-0 στην έδρα του στο πρώτο ματς, ο Βόλος ολοκλήρωσε τη δουλειά κόντρα στον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».

Οι γηπεδούχοι ήθελαν ένα γρήγορο γκολ και μπορεί να μην ήταν και τόσο επιθετικοί στο ξεκίνημα, αλλά αυτό που ήθελαν το πέτυχε. Η κεφαλιά του Σαρδινέρο στο 12′, μετά τη σέντρα του Γιαννούλη από αριστερά, έδωσε πίστη στους Κρητικούς ότι μπορούν να ανατρέψουν το 2-0 του πρώτου αγώνα, αλλά γρήγορα αυτή χάθηκε…

Στο 19′ ο Δουβίκας με ωραία κίνηση και εκτέλεση, μετά το γέμισμα του Μπαρτόλο, έκανε το 1-1 και έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους φιλοξενούμενους. Ο Βόλος είχε, πλέον, την ψυχολογία με το μέρος του και αυτό φαινόταν, αφού θα μπορούσε να βάλει και δεύτερο γκολ, αλλά ο Σωτηρίου απέκρουσε ενστικτωδώς στο 50′ την κοντινή προβολή του Δουβίκα.

Οι Θεσσαλοί απείλησαν και με ένα καλό σουτ του Περέα αλλά ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ κράτησε το 1-1, με το οποίο η ομάδα του Βόλου σφράγισε την πρόκριση στους προημιτελικούς του κυπέλλου.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Γουές (79′ Γρίβας), Βαφέας (46′ Καστάνιος), Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (54′ Σελίμοβιτς), Μεγιάδο, Νέιρα, Στάικος (54′ Σολίς), Στάρτζεον (79′ Φερέιρα), Σαρδινέρο.

Βόλος: Γκαραβέλης, Τέκιο (84′ Σάντσες), Γκρίλο, Μήτογλου, Φεράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Νίνης (60′ Περέα), Μαρτίνες (80′ Κρητικός), Μπαρτόλο (84′ Μπάλλας), Δουβίκας.