Τον Κώστα Μήτρογλου χαρακτηρίζει δημοσίευμα της ιστοσελίδας του ITV ως τον ποδοσφαιριστή που θα πρέπει να προσέξουν από την Εθνική μας ομάδα όσοι παρακολουθήσουν το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

«Έχοντας μόνο παίξει 120 λεπτά στην Φούλαμ από τον Ιανουάριο όταν και πήρε τη μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, ο Μήτρογλου δεν πρόκειται να ταξιδέψει στη Βραζιλία όντας στην καλύτερη φόρμα στην καριέρα του αλλά ακόμη κι έτσι μπορεί να αποδειχθεί σημαντικότατος στην προσπάθεια που θα κάνει η εθνική Ελλάδος για την πρόκριση από τον Γ Όμιλο», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Στη συνέχεια του, χαρακτηρίζει τον Μήτρογλου ως έναν ποδοσφαιριστή αρκετά δυνατό και κάνει μια αναφορά στην καριέρα του και στην πορεία που είχε μέχρι την πρώτη του «γεμάτη» σεζόν στον Ολυμπιακό.

Αναφορά γίνεται στο τέρμα που πέτυχε ο Μήτρογλου στον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ με τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι, το οποίο αποτέλεσε και την… σφραγίδα στο εισιτήριο της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

«Η Ελλάδα πιθανότατα θα αγωνίζεται με 4-3-3 με τον Μήτρογλου να αποτελεί την κορυφή στην επιθετική τριάδα της ομάδας», προσθέτει ο συντάκτης του δημοσιεύματος και επισημαίνει ότι ο άσος της Φούλαμ θα είναι ο παίκτης που θα «σημαδεύουν» οι συμπαίκτες του στις επιθέσεις που θα κάνουν.

Πηγή: sport-fm.gr