Αντικείμενο έρευνας για φοροδιαφυγή είναι ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι για την περίοδο που ήταν στον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας από το 2003 μέχρι και το 2008.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός φέρεται να μην είχε πληρώσει ένα ποσό της τάξεως των 7 εκατ. ευρώ στο υπουργείο οικονομικών της χώρας, από τα δικαιώματα της δημόσιας εικόνας του.

Τη συγκεκριμένη είδηση αποκάλυψε η βραζιλιάνικη εφημερίδα «Folha» του Σάο Πάουλο και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε πως διεξάγεται σχετική έρευνα για την παραπάνω κατηγορία.

Μάλιστα, θα ερευνηθούν και εταιρείες από τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία για τα χρήματα που έλαβαν από τη συγκριμένη διακίνηση χρημάτων.

Το συνολικό ποσό αγγίζει τα 7,4 εκατ. ευρώ και μεγάλο μέρος αυτού του ποσού φέρεται να έλαβε η εταιρεία «Chaterella Investors Limited» και τα μετέφερε σε ένα λογαριασμό στο Μαϊάμι.

Από την πλευρά του, ο νυν προπονητής της εθνικής Βραζιλίας τονίζει: «Πως πάντα ήμουν τυπικός σε τέτοιου είδους θέματα σε όλες τις χώρες που έχω εργαστεί. Εάν έχει γίνει κάποιο λάθος, τότε δεν θα είμαι από μέρους μου. Η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει την αλήθεια».

Πηγή: sport-fm.gr