Στους ρυθμούς της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας κινούνται στο αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ. Το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, διατήρησε ακέραιες τις πιθανότητες για κατάκτηση της πρώτης θέσης στη διαδικασία, όμως ο Γιώργος Γεωργιάδης, έχει κάθε λόγω να ανησυχεί για την αμέσως επόμενη υποχρέωση της ομάδας.

Και αυτό διότι στη σημερινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, δεν συμμετείχαν λόγω χτυπημάτων που δέχθηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τους «πράσινους», οι Νάτχο, Σκόνδρας και Λάζαρ, με το Ρουμάνο να έχει και αιμάτωμα στη γάμπα. Παράλληλα ατομικά γυμνάζονται ακόμη οι Λούκας, Χούσεν και Μαντούρο, ενώ ο Τζαβέλλας αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα. Για όλους τους τραυματίες, εκφράζονται φόβοι πως δεν θα προλάβουν το ματς της Τετάρτης (7/5), όμως η καθοριστική προπόνηση για τις αποφάσεις του προπονητή είναι η αυριανή.

Θετικά νέα για Κατσουράνη

Εν τω μεταξύ, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Κώστας Κατσουράνης βρέθηκε σήμερα στη Γερμανία, συνοδεία του γιατρού της ομάδας, Γιάννη Ράλλη, προκειμένου να εξεταστεί σε ειδικό κέντρο για τον τραυματισμό του. Η εκτίμηση ήταν ότι ο ποδοσφαιριστής καλώς ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα για τις ενοχλήσεις που είχε το τελευταίο διάστημα στους κοιλιακούς, ενώ του συστάθηκε να δοκιμάσει τις επόμενες ημέρες ένα πρόγραμμα προπόνησης με μπάλα κι αν δεν αισθανθεί ενοχλήσεις, να ενσωματωθεί σταδιακά στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Παραμένει πάντως άγνωστο αν θα προλάβει κάποιο από τα παιχνίδια των πλέι οφ, αφού στόχος του παίκτη είναι να μην ρισκάρει ενδεχόμενη επιδείνωση στον τραυματισμό του, που θα βάλει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στο προσεχές μουντιάλ της Βραζιλίας με την Εθνική ομάδα.

Πηγή: Sport-fm.gr