Αλλαγή σκυτάλης στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Γιώργος Γεωργιάδης ανέλαβε και επισήμως τα ηνία της ομάδας την Τρίτη πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση.

Ο νέος τεχνικός των «δικέφαλου του Βορρά» είδε τον Μιγκέλ Βίτορ να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμούς και Μάαρτεν Μάρτενς να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Τα δυσάρεστα για τον Γεωργιάδη ήρθαν από το «μέτωπο» του Λίνο. Το πρόβλημα του Βραζιλιάνου μπακ πριν το ματς με τον Εργοτέλη ήταν τελικά πιο σοβαρό καθώς διαγνώστηκε θλάση β’ βαθμού στον λαγονοψοΐτη, πράγμα που σημαίνει πως θα χρειαστεί να μείνει 3-4 εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Από τις εγκαταστάσεις της Νέα Μεσημβρίας απουσίαζαν οι Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Γλύκος, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Κάτσε, Λάζαρ, Στοχ και Νάτχο που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, ενώ ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς έλειπε με άδεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το προπονητικό κέντρο του «δικέφαλου του Βορρά» πέρασε για τελευταία φορά ο Χουμπ Στέφενς, ο οποίος χαιρέτησε τους παίκτες του. Η προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό θα συνεχιστεί την Τετάρτη με πρωινή προπόνηση (11.30).

Πηγή: Sport-fm.gr