Επισφαλής είναι η θέση του Αντρέ Βίλας-Μπόας στον πάγκο της Τότεναμ, σύμφωνα με τη «Guardian»! Όπως αναφέρει το εν λόγω βρετανικό Μέσο, οι διοικούντες τον λονδρέζικο σύλλογο αμφισβητούν έντονα, πλέον, την ικανότητα του Πορτογάλου να εδραιώσει την ομάδα στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ!

Η «εξάρα» από τη Μάντσεστερ Σίτι, το μεσημέρι της Κυριακής, φαίνεται πως έπεσε… πολύ βαριά, τόσο στους ποδοσφαιριστές της Τότεναμ, όσο και στον προπονητή τους.

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, δεν έχει καταφέρει να φτιάξει την ομάδα που θα περίμεναν οι οπαδοί και οι διοικούντες τον σύλλογο μετά και τις εξαιρετικές προσθήκες που πραγματοποιήθηκαν στο ρόστερ, το φετινό καλοκαίρι.

Τα «σπιρούνια» βρίσκονται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα και αυτό δεν αρέσει καθόλου στο μεγάλο αφεντικό, Ντάνιελ Λέβι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Guardian», οι άνθρωποι της Τότεναμ κατηγορούν τον Πορτογάλο κόουτς για αδυναμία να αναλάβει τις ευθύνες του, τις οποίες ρίχνει πάντα στους άλλους και κατά καιρούς, όλοι τον έχουν ακούσει είτε να ρίχνει το φταίξιμο στους οπαδούς, είτε στους… γιατρούς της ομάδας, είτε σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, μετά τη βαριά ήττα (6-0) από τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Βίλας-Μπόας μίλησε για τη ντροπή που θα έπρεπε να αισθάνονται οι παίκτες, βγάζοντας τον εαυτό του έξω από αυτό!

Επιπλέον, τα 110,5 εκατ. λίρες που διατέθηκαν στη θερινή μεταγραφική περίοδο για μεταγραφές, προκειμένου να καλυφθεί με τον καλύτερο τρόπο και το κενό του Γκάρεθ Μπέιλ που αποχώρησε για τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν έχουν… πιάσει τόπο μέχρι στιγμής.

Όλα αυτά, έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Αντρέ Βίλας-Μπόας και θα πρέπει στο αμέσως επόμενο ματς πρωταθλήματος, κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Κυριακή, για τη 13η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, να κάνει την αρχή για την αλλαγή της κατάστασης. Διαφορετικά, δεν αποκλείεται να είναι ο επόμενος τεχνικός της κορυφαίας κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου που θα «αποχαιρετήσει»…

Πηγή: england365.gr