Τι και αν βαδίζει πλέον στα 33 του χρόνια. Τι και αν το περασμένο Σάββατο σκόραρε για 100η φορά με τη φανέλα της Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Στίβεν Τζέραρντ ξεκαθάρισε μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ότι η δίψα του για γκολ δεν έχει σβήσει και πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τον ίδιο τρόπο για όσο αντέχουν τα πόδια του.

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ παραδέχθηκε ότι με την αλλαγή του συστήματος σε 3-5-2 από τον Μπρένταν Ρότζερς νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια για τις κούρσες του από τη μεσαία γραμμή προς την αντίπαλη περιοχή, λόγω των τριών κεντρικών αμυντικών πίσω του και παρά το γεγονός πως δεν έχει πλέον τιςδυνάμεις που είχε στα 21 του χρόνια, μπορεί να διακρίνει πότε έχει μια καλή ευκαιρία για να χτυπήσει τον αντίπαλο όπως έκανε και κόντρα στην Πολωνία, στο πρόσφατο ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Οι κούρσες μου σίγουρα έχουν ελλατωθεί αλλά δεν θα μειωθούν στο ελάχιστο. Ο Τύπος γράφει εδώ και τρία χρόνια ότι έχω μεγαλώσει αλλά αυτό θα το δείχνει η φυσική μου κατάσταση μέσα στο γήπεδο.

Λόγω εμπειρίας ξέρω πότε έχω την ευκαιρία για να πάρω την μπάλα και να κινηθώ προς την αντίπαλη περιοχή. Μίλησα με τον προπονητή μου και μου είπε αυτό ακριβώς. Να επιλέγω εγώ πότε πρέπει να κουβαλήσω την μπάλα και να κάνω μια προσωπική ενέργεια.

Όπως έκανα και κόντρα στην Πολωνία όπου ένιωθα ότι έχω ακόμη αντοχές. Πάντως θα αργήσει πολύ η μέρα που θα γίνω ένας κλασικός μέσος που απλά θα προσπαθεί να οργανώνει το παιχνίδι της ομάδας του.Αντέχω ακόμα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Τζέραρντ

Πηγή: england365.gr