Οι πολίστες των «ερυθρόλευκων» και συγκεκριμένα οι Βλοντάκης και Δεληγιάννης συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γιάννη Συγγελίδη στα γραφεία της επιχείρησής του και ακούγοντας όσα τους είπε, έπεσαν από τα σύννεφα.

Συγκεκριμένα τους ζητήθηκε όχι απλά να μειώσουν τα ήδη μειωμένα συμβόλαιά τους, αλλά ακόμα χειρότερα να δεχτούν μόλις το 40% όσων τους χρωστάνε και τα υπόλοιπα απλά να τα χάσουν!!!

«Είμαστε σε αδιέξοδο»

Μετά την συνάντηση οι πολίστες του Ολυμπιακού εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία αναφέρουν: «Από τη διοίκηση υπήρξε αυστηρή επίπληξη για την κοινοποίηση των προβλημάτων μας. Η διοίκηση δεν μίλησε για λύση αλλά για αδιέξοδο. Αφήνοντας σαφή υπαινιγμό πως τα συμφωνητικά είναι υπερτιμημένα,  τα οποία οι ίδιοι πρότειναν και υπέγραψαν πέρσι με μείωση.  Πραγματικός χορηγός επί της παρούσης δεν υπάρχει για τη νέα σεζόν. Στην λογική ότι κανείς δεν θα χάσει ένα ευρώ κανένας μας προτάθηκε απώλεια δεδουλευμένων κατά 60% παράλληλα με την μείωση των συμφωνητικών που μας προτάθηκε για φέτος. Μετά από όλα αυτά εμμένουμε στην ανακοίνωση μας η οποία είναι πιο επίκαιρη από ποτέ».

Πηγή: gazzetta.gr