Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται εντός έδρας με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ (22.05, ANT1), επιζητώντας τη νίκη.

Ο  Δερμιτζάκης θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κρέσιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μπουσαϊντί, Κοντρέρας, Τσιρίλο και Λίνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Βιτόλο και Γκαρσία, οι οποίοι στα πλάγια θα έχουν τους Ελ Ζαρ και Βιεϊρίνια. Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μουσλίμοβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χαλκιάς, Ζουέλα, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Παπάζογλου και Σνάουτσνερ. Εκτός έμειναν οι Φιλόμενο, Αθανασιάδης, Μπαλάφας, Σακελλαρίου, Κουτζαβασίλης και Γιακουμής, ενώ οι Σαβίνι, Κριστιάνο Μοράες δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα της UEFA.

Πώς θα αγωνιστούν οι Κροάτες

Με σύστημα 4-2-3-1 θα παρατάξει ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς την Ντιναμό απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η κροατική ομάδα έχει εξαιρετικό αήττητο σερί 12 αγώνων σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και γι’ αυτό ο 58χρονος προπονητής δεν πρόκειται να αλλάξει σχήμα και παίκτες.

Συγκεκριμένα, ο Χαλίλχοτζιτς θα χρησιμοποιήσει τους: Κελάβα (τερματοφύλακας), Βρσάλικο (δεξί μπακ), Τονέλ, Μπίσκαν (κεντρικοί αμυντικοί), Κουφρέ (αριστερό μπακ), Αντέμι, Μπάντελι (ανασταλτικοί μέσοι), Μοράλες (δεξί χαφ), Τόμετσακ (αριστερό χαφ), Σαμίρ (πιο μπροστά) και Ρουκάβινα (επιθετικός).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σκέντερ, Ιμπάνιεζ, Μέσαριτς, Μπαρμπάριτς, Καλέγιο, Ετό, Τσάγο, Άντολιτς, Κράμαριτς, Σλέπιτσκα, Μπετσιράι και Ντόντο.

Πηγή: sport-fm