Σε διαρκή επαφή επιθυμεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης να βρίσκεται με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι δύο άνδρες είχαν μυστική συνάντηση στο γραφείο του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού και συζήτησαν για όλα τα θέματα της ομάδας.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ» ο μεγαλομέτοχος και ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» έκαναν έναν μίνι απολογισμό από τη μέρα που ο Βάσκος επέστρεψε στην ομάδα του Πειραιά. Οι δύο άνδρες τα είπαν για αρκετή ώρα με τον Βαλβέρδε να ενημερώνει τον Μαρινάκη για όλα τα θέματα.

Συγκεκριμένα του μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας, τους αγώνες που καλείται να δώσει, την κατάσταση του κάθε παίκτη ξεχωριστά καθώς και άλλα ζητήματα του συλλόγου. Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να «δέσει», ωστόσο εξέφρασε την ικανοποίησή του από την προσπάθεια των παικτών του και το κλίμα στα αποδυτήρια.

Ο στόχος των ανθρώπων του Ολυμπιακού άλλωστε είναι σαφής. Να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή του πρωταθλήματος και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Για τον Μαρινάκη εξάλλου, η επιτυχία του Βαλβέρδε αποτελεί προσωπικό στοίχημα.

Όσο για τα μεταγραφικά, στον Ολυμπιακό θα περιμένουν να περάσει και ο Οκτώβριος για να δουν καλύτερα αν η ομάδα έχει ελλείψεις και από εκεί και πέρα να γίνουν διορθωτικές κινήσεις τον Ιανουάριο.

Επαφή με Καμενί

Το όνομα του Κάρλος Καμενί φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα «ΦΩΣ» για τη θέση του τερματοφύλακα που απασχολεί τον Ολυμπιακό. Άνθρωπος που λειτουργεί για λογαριασμό των «ερυθρολεύκων» φέρεται να ήρθε σε επαφή με τον Καμερουνέζο πορτιέρο.

Το συμβόλαιό του με την Εσπανιόλ εκπνέει το καλοκαίρι του 2013, ενώ υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης της τάξεως των 5 εκατομμυρίων ευρώ. Από την πλευρά του, ο 26χρονος τερματοφύλακας παρουσιάζεται θετικός στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Διέκρινε χαλαρότητα

Καμπανάκι χτύπησε στους παίκτες ο Ερνέστο Βαλβέρδε, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης της ομάδας. «Σας είδα χαλαρούς κι αυτό δεν μου άρεσε. Έχουμε πει πως ό,τι κάνουμε στην προπόνηση κάνουμε και στο γήπεδο. Πρέπει κάθε μέρα να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Κι εγώ αυτό δεν το είδα. Αυτό που είδα ήταν ότι δεν δουλέψαμε καλά. Βλέπω μια χαλαρότητα και δεν μ’ αρέσει. Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου το Σάββατο, ο αντίπαλός μας είναι πολύ καλή ομάδα και το έδειξε αυτό και με τον ΠΑΟΚ και με την ΑΕΚ. Δεν θα είναι εύκολο ματς, ούτε πρέπει να μείνουμε στον αγώνα με τον Αστέρα», ήταν τα λόγια του Βάσκου τεχνικού στους παίκτες του.

Πηγή: gazzetta.gr