Αφίχθη στην Αγγλία το περασμένο καλοκαίρι με πολλά όνειρα για μια δεύτερη καριέρα, μετά από 7 και πλέον χρόνια που πέρασε υπερασπιζόμενος την εστία της Ίντερ. Ο Ζούλιο Σέζαρ, όμως, δεν κατάφερε να… σώσει την ΚΠΡ και ο επικείμενος υποβιβασμός της ομάδας στην Τσάμπιονσιπ αναμένεται να τον οδηγήσει σε… άλλες πολιτείες. Αυτό, τουλάχιστον, αποκάλυψε ο προπονητής του, Χάρι Ρέντναπ, μιλώντας στην «London Evening Standard».

«Ο Ζούλιο Σέζαρ είναι ο καλύτερος Βραζιλιάνος τερματοφύλακας και ετοιμάζεται να παίξει σε ένα ακόμα Μουντιάλ. Αξίζει, λοιπόν, να συνεχίσει την καριέρα του σε μια ομάδα της Ισπανίας, της Ιταλίας ή της Αγγλίας, διεκδικώντας τίτλους και διακρίσεις. Δεν βλέπω να παραμένει στην ΚΠΡ, αφού ο Ζούλιο Σέζαρ δεν είναι τερματοφύλακας για την Τσάμπιονσιπ. Δικαιούται να αγωνιστεί σε έναν μεγάλο σύλλογο. Και αυτός, δυστυχώς, δεν μπορεί να είναι η ομάδα μου», σημείωσε με ρεαλισμό ο Ρέντναπ.

Για τον Ζούλιο Σέζαρ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Μίλαν και η Ρόμα, από την Ιταλία, καθώς και η Άρσεναλ από την Αγγλία. Μετά τις δηλώσεις του Ρέντναπ, με τις οποίες «επισημοποιείται» η αποχώρηση του Βραζιλιάνου από την ΚΠΡ, είναι πιθανό να πολλαπλασιαστούν οι προτάσεις που θα φτάσουν στα χέρια του πρώην τερματοφύλακα της Ίντερ.

Πηγή: sport-fm.gr