Κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα της συμπολίτισσάς της, επικρατώντας με 2-1, οι ελπίδες της, ωστόσο, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ελάχιστες. Η Μάντσεστερ Σίτι, μετά τον περσινό θρίαμβο, είναι αναγκασμένη να παραδώσει τα… σκήπτρα στη Γιουνάιτεντ, κάτι που έχει στενοχωρήσει τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, όπως φάνηκε από όσα είπε στην ιταλική «Tuttosport».

«Αν και πήραμε τη νίκη στο ντέρμπι, πρέπει να παραδεχτούμε πως δεν μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο. Είμαστε πολύ πίσω και αυτό οφείλεται στους πολλούς βαθμούς που χάσαμε από δικά μας λάθη. Είμαι στενοχωρημένος που χάσαμε το πρωτάθλημα, αν και είμαι ικανοποιημένος γιατί σιγουρέψαμε τη δεύτερη θέση. Ας αρκεστούμε σε αυτό μέχρι του χρόνου», είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.

Η τελευταία φράση του μοιάζει με… προειδοποίηση προς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Η ομάδα μου βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο και σκοπός μας είναι να τη βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο. Στον κόσμο μας έχω να δώσω μια υπόσχεση. Του χρόνου θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος», τόνισε με έμφαση ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Πηγή: sport-fm.gr