Για πρώτη φορά από τη στιγμή που πήγαν στη Γερμανία, «έπιασαν» μπάλα οι παίκτες του Ολυμπιακού, που σιγά σιγά αρχίζουν να ανεβάζουν ρυθμούς.

Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν δύο φορές την Παρασκευή. Μία πρωί και μία απόγευμα. Το καλό ήταν πως στη δεύτερη, ήταν σε θέση να πιάσουν μπάλα για πρώτη φορά από τη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στο Μόναχο. Ούτως ή άλλως, αυτό έπρεπε να γίνει κάποια στιγμή, αφού ακολουθεί και το φιλικό της Κυριακής με την ερασιτεχνική Καουφμπόιρεν.

Ο καιρός ήταν ζεστός σχετικά, αλλά όχι τόσο, όσο το πρωί. Οι παίκτες ήταν ευδιάθετοι, ορεξάτοι και εκτελούσαν με ευχαρίστηση τις εντολές του Έβαλντ Λίνεν. Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν, έκαναν τις ασκήσεις τους με την μπάλα και το ακόμα καλύτερο ήταν πως λίγη ώρα μετά, είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν. Και ξεμούδιασαν πολύ είναι η αλήθεια.

Είχαν επίσης την ευκαιρία να παίξουν οικογενειακό διπλό και μερικοί από αυτούς έδειξαν πως δεν έχασαν στην ουσία καμία ημέρα, λες και έπαιζαν μπάλα ακόμα και στις διακοπές τους. Βέβαια, έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο, αφού δεν είναι ακόμα έτοιμοι για μεγάλες αποστάσεις και τρεξίματα.

Πηγή: gavros.gr