Ο Φερνάντο Βερέλα δεν θα είναι ο μόνος παίκτης από το ρόστερ του ΠΑΟΚ που έφτασε στο νταμπλ, ο οποίος θα υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και την επόμενη σεζόν, παρότι φαινόταν ότι είχε ήδη ανοίξει την πόρτα της εξόδου. Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τη Θεσσαλονίκη, ανατροπή θα υπάρξει και με την περίπτωση του Χοσέ Κάνιας.

Στον Ισπανό έχει κατατεθεί πρόταση ανανέωσης από την πλευρά του συλλόγου και αυτές οι ημέρες θα είναι καθοριστικές για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Τα μηνύματα που έρχονται από την πλευρά του έμπειρου αμυντικού μέσου είναι θετικά, καθώς τα στοιχεία συγκλίνουν στο ότι θα αποδεχθεί την πρόταση που έχει στα χέρια του.

Πλέον απομένει να φανεί εάν θα υπάρξει ακόμη μια θετική εξέλιξη για τον ΠΑΟΚ όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, καθώς έχει ήδη «κλειδώσει» και την απόκτηση του Ίσμαελ Σίλβα. Με τον ποδοσφαιριστή της Αχμάτ Γκρόζνι το θέμα είχε «παγώσει», αλλά οι απαιτήσεις του ρωσικού συλλόγου έπεσαν και το μόνο που απομένει είναι οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής.

Πλέον, το μόνο που πρέπει να ξεκαθαρίσει όσον αφορά τη στελέχωση της μεσαίας γραμμής των «ασπρόμαυρων» είναι τι θα γίνει με τον Εβγκέν Σάκχοφ. Με τον Ουκρανό υπήρξε εκ νέου ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας το τελευταίο διάστημα, με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης να περιμένει την τελική του απάντηση, αλλά μοιάζει δεδομένο ότι δεν θα τον περιμένει και πολύ ακόμη, ώστε να εξετάσει τις προοπτικές που παρουσιάζονται στην καριέρα του.

Άλλωστε, ο ΠΑΟΚ πρέπει να τρέξει τον δικό του σχεδιασμό, καθώς αυτήν τη σεζόν υπάρχει και ο μεγάλος στόχος που είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League, με το «μονοπάτι» των πρωταθλητών να δίνει σαφώς περισσότερες πιθανότητες.