Σε αναζήτηση νέου προπονητή είναι η Ρόμα, κάτι που μπορεί να επηρεάσει και τον ΠΑΟΚ, λόγω μιας… καραμπόλας που ενδεχομένως να γίνει. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας calciomercato.it, η ιταλική ομάδα έχει ως βασικό στόχο για τον πάγκο της του Πάουλο Φονσέκα, κάτι που σημαίνει ότι με τη σειρά της θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του η Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Όπως αναφέρουν από τη γειτονική χώρα, ο άνθρωπος που στον ουκρανικό σύλλογο βλέπουν ως την καλύτερη εναλλακτική είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Άλλωστε, πριν τον Πορτογάλο τεχνικό ο άνθρωπος που έκανε… κουμάντο εκεί ήταν ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο πατέρας του προπονητή του ΠΑΟΚ.

«Τρία πρωταθλήματα, κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ Ουκρανίας κατέκτησε η Σαχτάρ επί των ημερών του Πάουλο Φονσέκα. Ο Πορτογάλος ανέλαβε την ομάδα το 2016, έχοντας τη βαριά “κληρονομιά” που άφησε πίσω του ο Μιρτσέα Λουτσέσκου», σημειώνει -μεταξύ άλλων- το δημοσίευμα.

Και προστίθεται: «Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ένας άλλος Λουτσέσκου είναι πιθανό να πάρει τη θέση του. Αυτός είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, γιος του πρώην προπονητή των Πίζα, Μπρέσια και Ίντερ. Ο 50χρονος Ρουμάνος είναι προπονητής του ΠΑΟΚ και κέρδισε μαζί του το πρωτάθλημα Ελλάδος, μετά από 34 χρόνια. Επίσης κατέκτησε και το κύπελλο Ελλάδος, κερδίζοντας την ΑΕΚ στον τελικό της διοργάνωσης».