Η φετινή Μπάγερν Μονάχου με τις επιδόσεις της εντός και εκτός Γερμανίας δείχνει ικανή για πολύ μεγάλα πράγματα και αυτή την άποψη φαίνεται ότι συμμερίζεται ο Φρανκ Ριμπερί.

Στη Μπουντεσλίγκα, οι Βαυαροί έχουν αποκτήσει «αέρα» 15 βαθμών από τη δεύτερη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ στο Champions League βρίσκονται με το ένα πόδι στα προημιτελικά, μετά το επιβλητικό 3-1 επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο.

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα. Ποτέ δεν ήμασταν τόσο δυνατοί για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα έλεγα ότι το φετινό ρόστερ είναι το καλύτερο από τότε που ανήκω εγώ στον σύλλογο» ήταν η πρώτη τοποθέτηση του γάλλου μεσοεπιθετικού, που μίλησε στη γερμανική «Bild».

«Σαν ομάδα έχουμε ωριμάσει περισσότερο, είμαστε περισσότερο έμπειροι και έχουμε αποκτήσει χημεία μεταξύ μας. Έχουμε εξαιρετική ομάδα και το κλίμα είναι σούπερ, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα κερδίσουμε όλους τους σημαντικούς τίτλους» συνέχισε ο Ριμπερί και πρόσθεσε αναφερόμενος στον στόχο της κατάκτησης του Champions League:

«Δεν είναι απλά όνειρο να κατακτήσουμε το Champions League. Είμαστε η Μπάγερν, έχουμε τους υψηλότερους στόχους και πάντα θέλουμε να τα κερδίζουμε όλα. Επομένως, η κατάκτηση του Champions League αποτελεί έναν πολύ μεγάλο στόχο. Απέναντι στην Άρσεναλ τα πήγαμε εξαιρετικά. Κερδίσαμε 3-1 την Άρσεναλ, όχι μια οποιαδήποτε ομάδα».

Μάλιστα, ο Φρανκ Ριμπερί όταν ρωτήθηκε για το αν φοβάται τη Μπαρτσελόνα στο δρόμο προς την κατάκτηση του τροπαίου, η απάντηση ήταν αφοπλιστική: «Είναι διαφορετική ομάδα σε σχέση με αυτή που κέρδισε τον τίτλο το 2011. Έχει διαφορετική φιλοσοφία και οργάνωση. Ειλικρινά, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν παίζαμε στον επόμενο γύρο».

Πηγή: sport-fm.gr