Ο Μαρουάν Φελαϊνί θέλει να ανοίξει τα φτερά του και να συνεχίσει σε μεγαλύτερη ομάδα. Ωστόσο όπως αποκαλύπτει σε περίπτωση που η ομάδα του Λίβερπουλ προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν θα είχε πρόβλημα να παραμείνει!

Ο Φελαϊνί κάνει φέτος μια εξαιρετική χρονιά και είναι ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής της Εβερτον. Ηδη από το καλοκαίρι έχουν ακουστεί σενάρια για ομάδες που ενδιαφέρονται με την Τσέλσι να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, για να τον πάρει ως αντικαταστάτη του Φρανκ Λάμπαρντ.

Και ο ίδιος θέλει να παίξει μπάλα σε μεγαλύτερη ομάδα, όπως έχει δηλώσει, αλλά δεν θα είχε πρόβλημα να παραμείνει στην Εβερτον, εάν έβγαινε στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Θέλω να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ κι αν η Εβερτον τερματίσει μέσα στην πρώτη τετράδα θα ήμουν χαρούμενος να μείνω εδώ. Θα ήθελα πολύ να το κάνω αυτό με την Εβερτον», είπε στην Daily Mirror.

Και πρόσθεσε: «Με έφεραν εδώ από τη Σταντάρ Λιέγης και μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ και πάντα θέλω να το ξεπληρώνω αυτό. Είχα δύο σοβαρούς τραυματισμούς και στάθηκαν δίπλα μου. Τώρα είμαι καλά και θέλω να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Πηγή: england365.gr