Το πρωί της Τρίτης (18/12) τα αποτελέσματα της μαγνητικής επιβεβαίωσαν τη ρήξη αχίλλειου τένοντα. Πρόβλημα υπάρχει, όχι τόσο σοβαρό, και με τον Χοσέ Μαουρίσιο.

Το πρωί της Τρίτης (18/12) ο Πόντους Βέρνμπλουμ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία επιβεβαίωσε τη ρήξη αχίλλειου τένοντα. Εντός της ημέρας θ’ αποφασιστεί η ημερομηνία που ο ποδοσφαιριστής θα μπει στο χειρουργείο προκειμένου να ξεκινήσει το μακρύ δρόμο της αποθεραπείας του.

Όπως επισημαίνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «ο Βέρνμπλουμ δείχνοντας την ισχυρή προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του ήταν ο πρώτος που έσπευσε να συγχαρεί τους συμπαίκτες του για τη νίκη στη Λιβαδειά και να αστειευθεί μαζί τους παρά τον πόνο και τη στεναχώρια του».

Πρόβλημα και με Μαουρίσιο

Ο Χοσέ Μαουρίσιο έχει μια κάκωση στους οπίσθιους μηριαίους από υπερέκταση και η κατάστασή του θ’ αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες, ενώ οι Πέλκας, Βιεϊρίνια συνέχισαν και σήμερα πρόγραμμα αποθεραπείας.

H Τρίτη (17.12) βρήκε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή και με χιόνια. Στη Νέα Μεσημβρία που έχει το δικό της αυτόνομο κλίμα!! Οι καιρικές συνθήκες ανάγκασαν τον Ράζβαν Λουτσέσκου , τον προπονητή που έφτασε πιο γρήγορα από οποιονδήποτε στην ιστορία του ΠΑΟΚ τις 50 νίκες, να κρατήσει τους παίκτες του στο γυμναστήριο.

Την Τετάρτη (19.12) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Πηγή: gazzetta.gr