Δεν πτοείται από την ήττα στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ ο Γιάγια Τουρέ και είναι αισιόδοξος πως η Μάντσεστερ Σίτι θα καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση της ομάδας του με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, για τη δεύτερη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Χαρακτηρίστηκε όμιλος «φωτιά», αφού σε αυτόν βρίσκονται η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι, ως φαβορί και η Μπορούσια Ντόρτμουντ με τον Άγιαξ με το ρόλο των αουτσάιντερ. Ο 4ος όμιλος έχει αναμφισβήτητα μεγάλο ενδιαφέρον, ιδίως μετά τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Γιάγια Τουρέ, δηλώνει αισιόδοξος πως η Μάντσεστερ Σίτι θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση για τη φάση των «16», αν και η πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ δεν ήταν πετυχημένη. «Θέλουμε να φτάσουμε τουλάχιστον στην επόμενη φάση. Ξέρουμε πως έχουμε περιθώρια βελτίωσης και για αυτό το λόγο είμαι βέβαιος πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Στο παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ παίζεται ένα μεγάλο μέρος της πρόκρισης. Οι Γερμανοί κέρδισαν το πρώτο ματς, συνεπώς είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε για να τους πιάσουμε στη βαθμολογία», τόνισε ο Τουρέ.

Η πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ δεν ήταν καλή για τη Μάντσεστερ Σίτι. «Πληρώσαμε μερικές στιγμές απροσεξίας, αυτό είναι όλο. Δεν νομίζω πως φανήκαμε κατώτεροι της Ρεάλ, για αυτό λέω πως έχουμε πολλές πιθανότητες να περάσουμε.»

Ο ίδιος έχει κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Πόσο σημαντική είναι αυτή η εμπειρία; «Το να σηκώσεις αυτό το κύπελλο είναι δύσκολο, αλλά σημαντικό. Στην ομάδα υπάρχουν και άλλοι παίκτες που το έχουν καταφέρει, όπως ο Μαϊκόν και ο Μπαλοτέλι. Αυτοί ξέρουν καλά πως κάθε ματς είναι δύσκολο και πως πρέπει πάντα να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι αξιοσημείωτο», σημείωσε ο Τουρέ.

Πηγή: sport-fm.gr