Να διατηρήσει το απόλυτο -κάνοντας το τρία στα τρία- στη Σούπερ Λίγκα θέλει απόψε (19:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ 94,6 και www.sport-fm.gr) ο Ολυμπιακός, ο οποίος βάζει προς το παρόν στην… αναμονή τη Σάλκε και την πρεμιέρα του Champions League, καθώς αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα, στους «Ζωσιμάδες».

Ντεμπούτο, ως βασικός με την «ερυθρόλευκη» φανέλα αναμένεται να κάνει ο Λεάντρο Γκρέκο, με τον Λιούμπομιρ Φέισα να διεκδικεί και αυτός μία θέση στο αρχικό σχήμα.

Γκρέκο, μπορεί και Φέισα

Ήρθε η ώρα του Γκρέκο. Ο Ιταλός μέσος θα κάνει ντεμπούτο -ως βασικός- απόψε στους «Ζωσιμάδες», καλύπτοντας το κενό του Μανιάτη, ο οποίος αναμένεται να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Champions League κόντρα στη Σάλκε. Ωστόσο, το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ενδεχομένως να επηρεαστεί από την κατάσταση του γηπέδου. Συγκεκριμένα, εάν ο αγωνιστικός χώρος είναι σε κακή κατάσταση, τότε τίθεται θέμα συμμετοχής και του Αριέλ Ιμπαγάσα. Στην Αθήνα έμεινε ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος είναι έτοιμος, εντούτοις ο Ζαρντίμ θέλει να τον προφυλάξει για το ματς της Τρίτης.

Πάντως, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η αρχική ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Πορτογάλος τεχνικός στους «Ζωσιμάδες» θα αποτελείται από τους Κάρολ, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπάζογλου, Σιόβα, Μοδέστο, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Μασάντο και Τζεμπούρ.

Με 1000 οπαδούς στις εξέδρες

Οι φίλοι του Ολυμπιακού, από την επαρχία, απέδειξαν για άλλη μία φορά την αγάπη τους για την ομάδα, αποθεώνοντας χθες το βράδυ την αποστολή, κατά την άφιξή της. Ωστόσο, ούτε στους «Ζωσιμάδες» θα αφήσουν μόνους, τους παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ, καθώς στις εξέδρες αναμένονται περίπου 1000 «ερυθρόλευκοι» οπαδοί.

* Ο συνεργάτης του Λεονάρντο Ζαρντίμ, Μιγκέλ Μόιτα, θα είναι στην Κομοτηνή προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ομάδα της Θράκης την επόμενη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Πηγή: sport-fm