Εξελίξεις σε δύο μέτωπα στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι παράλληλα, προσπαθούν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Βασίλη Τοροσίδη αλλά και να πείσουν τον Κουαρέσμα να ρίξει τις απαιτήσεις του για να ντυθεί στα χρώματά τους.

Στο ζήτημα του Βασίλη Τοροσίδη φέρεται να υπάρχουν συζητήσεις με τον εκπρόσωπό του για την υπογραφή ενός νέου συμβολαίου που θα τον «δένει» στο λιμάνι και για τα επόμενα χρόνια. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν φαίνεται να είναι αντίθετος στην επέκταση της συνεργασίας του με τους Πειραιώτες, βάζοντας τέλος σε ένα ζήτημα που απασχολούσε αρκετά τον ίδιο αλλά και τους διοικούντες.

Ο διεθνής άσος μπορεί να θέλει να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα πρωτάθλημα του εξωτερικού αλλά από την στιγμή που δεν έρχεται κάποια πρόταση, φέρεται αποφασισμένος να παραμείνει στην ομάδα.

Την ίδια στιγμή οι υπεύθυνοι της ομάδας φέρεται να έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Κουαρέσμα για να καλύψουν το κενό του Μιραλάς. Ο Πορτογάλος μπορεί να δηλώνει ότι θέλει να μείνει στη Μπεσίκτας αλλά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και με τους διοικούντες την τουρκική ομάδα. Οι ερυθρόλευκοι εντείνουν τις προσπάθειές τους για να κάνουν την έκπληξη και να πείσουν τον Κουαρέσμα να αλλάξει ομάδα.

Ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στις οικονομικές απολαβές του παίκτη. Βάσει του συμβολαίου που έχει με την Μπεσίκτας ο Κουαρέσμα έχει λαμβάνει περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ! Το ποσό αυτό, είναι απαγορευτικό για τα οικονομικά του Ολυμπιακού παρά τα έσοδα που έχουν έρθει από την πώληση του Μιραλάς στην Έβερτον.

Έτσι, στον Ολυμπιακό οι υπεύθυνοι προσπαθούν να πείσουν τον Πορτογάλο να ρίξει τις απαιτήσεις του, σε σημείο που θα μπορούν να καλύψουν για να γίνει η μεταγραφή.

Πρόκειται για ένα ζήτημα στο οποίο θα υπάρχουν εξελίξεις σύντομα καθώς οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ενισχυθούν στο άκρο της επίθεσης αλλά ο χρόνος πιέζει. Έτσι εάν αντιληφθούν ότι δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος, τότε δεν αποκλείεται να στραφούν σε άλλη λύση.

Εκτός αυτών όμως δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να υπάρξει και εξέλιξη στο θέμα του αμυντικού…

Πηγή: sport-fm.gr