Τελειώνει εντός της ημέρας η υπόθεση της μεταγραφής του Ζούλιο Σέζαρ από την Ίντερ στην Τότεναμ. Ο Βραζιλιάνος δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι και βρισκόταν σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του που θα είναι, όπως όλα δείχνουν, το Λονδίνο.

Ο Ζούλιο Σέζαρ βρίσκεται από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου σε αναζήτηση ομάδας, αφού διαφαινόταν πως ο νέος προπονητής της Ίντερ, Αντρέα Στραματσόνι, δεν τον προόριζε για βασικό τερματοφύλακα. Οι ομάδες που εξεδήλωσαν ενδιαφέρον για τον παίκτη ήταν αρκετές, τόσο από την Ιταλία όσο και από την υπόλοιπη Ευρώπη. Τελικά αυτή που φαίνεται να τον «κλείνει» είναι η Τότεναμ.

Οι Άγγλοι είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν τη συμφωνία με τον Ζούλιο Σέζαρ, ο οποίος αν και αρχικά δήλωνε πως προτιμά την Ιταλία, τελικά έδωσε τη συγκατάθεσή του για να μετακομίσει στην Αγγλία.

Οι οικονομικοί όροι της μετακίνησης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, αλλά φήμες θέλουν την Ίντερ να έχει ζητήσει στα ανταλλάγματα έναν από τους Άαρον Λένον ή Σάντρο. Τόσο ο ακραίος επιθετικός, όσο και ο κεντρικός μέσος ενδιαφέρουν πολύ την Ίντερ που προσπαθεί να τους αποκτήσει μέσω της πώλησης του Σέζαρ, αλλά φαντάζει δύσκολο να πείσει τη διοίκηση των «σπιρουνιών».

Πηγή: sport-fm.gr