Την τελική «επίθεσή» της ετοιμάζει η Γιουβέντους για να αποκτήσει τον Ρόμπι Φαν Πέρσι. Οι «μπιανκονέρι» επιθυμούν να εντάξουν στη δύναμή τους τον Ολλανδό και έχουν έρθει σε επαφή με την Άρσεναλ, η οποία φέρεται να ζητά 25 εκατ. ευρώ.

Το συμβόλαιο του Φαν Πέρσι με την Άρσεναλ λήγει το καλοκαίρι του 2013 και η διοίκηση της ομάδας θα ήθελε να του το ανανεώσει από τώρα, ώστε ο παίκτης να μην μείνει ελεύθερος. Ο Φαν Πέρσι, όμως, έκανε σαφές πως δεν θα συνεχίσει στους «κανονιέρηδες», οι οποίοι προσπαθούν να τον πουλήσουν στην παρούσα μεταγραφική περίοδο, εισπράττοντας ένα σημαντικό ποσό.

Οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Φαν Πέρσι είναι πολλές. Αυτή, όμως, που φέρεται να ήρθε πρώτη σε επαφή με τη διοίκηση των Λονδρέζων είναι η Γιουβέντους. Σύμφωνα με το «Calcio News 24» η Άρσεναλ όρισε την τιμή του Ολλανδού στα 25 εκατ. ευρώ, ποσό που η Γιουβέντους φέρεται διατεθειμένη να διαπραγματευτεί. Για τον Φαν Πέρσι η «Γιούβε» έχει έτοιμο ένα πολυετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα αγγίζουν τα 6 εκατ. ευρώ, ενώ θα προβλέπονται και μπόνους στόχων.

Οι πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία κάνουν λόγο για ικανοποίηση του παίκτη με αυτό το συμβόλαιο, αν και οι προτάσεις που έχει από άλλες ομάδες είναι καλύτερες. Μένει να δούμε τις αποφάσεις, τόσο της Άρσεναλ, όσο και του ίδιου του Φαν Πέρσι.

Πηγή: sport-fm.gr