Ο Γιώργος Καραγκούνης συμφώνησε με τον τεχνικό σύμβουλο του Παναθηναϊκού, Κώστα Ελευθεράκη, να παραμείνει στους «πράσινους», αλλά για να επισφραγιστεί αυτό, έπρεπε να γίνει και ένα ραντεβού με τον Δήμητρη Γόντικα για να συζητηθεί το οικονομικό κομμάτι.

Αυτό ήταν να γίνει την Δευτέρα, αλλά την ίδια μέρα θα γίνει η κηδεία του Τζόνι Βεκρή και οι δύο άνδρες θα τα πουν Τετάρτη.

Ο θάνατος του αγαπημένου Τζόνι Βέκρη που τόσο αιφνίδια έφυγε από την «πράσινη» οικογένεια σκορπίζοντας στο πένθος τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού», επισκιάζει τα πάντα αυτές τις ημέρες. Αφού μετά τον αγιασμό που αναβλήθηκε, σειρά πήρε και το ραντεβού των Γόντικα-Καραγκούνη. Απλά, επειδή την Τρίτη μεταφέρθηκε ο αγιασμός, η συνάντηση πήγε για Τετάρτη.

Όλα δείχνουν πως ο «τυπάρας» θα δεχτεί να πει το «ναι» αφού το πρόβλημά του δεν ήταν στο οικονομικό, αλλά στο πόσο υπολογίζεται από τον Φερέιρα. Κι αφού συμφώνησε με τον Κώστα Ελευθεράκη, δύσκολα θα χαλάσει τώρα. Απλά, πρέπει ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» με τον διεθνή μέσο να συναντηθούν, να συζητήσουν κι αυτό το σκέλος και ύστερα να μπει η υπογραφή.

Πηγή: sport-fm.gr