Η ανοικοδόμηση του Παναθηναϊκού άρχισε, έστω και χωρίς προπονητή. Παίκτης των «πράσινων» θα πρέπει να θεωρείται ο Μάικ Μπράμος, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως επήλθε συμφωνία μαζί του για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο ομογενής άσος, που συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής για το Προολυμπιακό Τουρνουά, αποτελεί το πρώτο απόκτημα της ομάδας για τη νέα σεζόν. Οι ανακοινώσεις αναμένονται πολύ σύντομα.

Αποχωρεί ως ελεύθερος από τη Γκραν Κανάρια μετά από μία διετία με πολύ καλή παρουσία κι επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου τον πρωτοείδαμε με τη φανέλα του Περιστερίου. Ο 25χρονος άσος, με ύψος 1,96μ. αλλά άνοιγμα χεριών 2,13μ. (!) αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3» και αποτελεί ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του ακριβού Ρομέιν Σάτο. Φέτος είχε 9,3 πόντους (84,9% στις βολές, 45,8% στα δίποντα, 34,3% στα τρίποντα), 2,7 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε 23,8 λεπτά κατά μέσο όρο στην ACB, ενώ στο Eurocup είχε 5,1 πόντους (72,7% στις βολές, 47,4% στα δίποντα, 17,9% στα τρίποντα) και 2,4 ριμπάουντ σε 18,5 λεπτά ανά αγώνα.

Στο ζήτημα του προπονητή, δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Οι «πράσινοι» συνεχίζουν τις διερευνητικές επαφές, αλλά φαίνεται πως ακόμη δεν έχουν καταλήξει σε κάποια συγκεκριμένη περίπτωση για να μπουν σε διαπραγματεύσεις. Πρώτη επιλογή είναι η πρόσληψη προπονητή από το εξωτερικό και από παρότι πρόθεση της ΚΑΕ είναι να κλείσει το θέμα το συντομότερο δυνατό, δεν θα παρθεί κάποια βιαστική απόφαση. Σε ό,τι αφορά στις ανανεώσεις, φαίνεται πως είναι δεδομένη η επιθυμία να παραμείνουν Καϊμακόγλου, Περπέρογλου και Βουγιούκας. Πιθανώς οι σχετικές επαφές να γίνουν και πριν την ανακοίνωση προπονητή.

Πηγή: sport-fm.gr