Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι σε πρώτο πλάνο για τον πάγκο του Ολυμπιακού, ωστόσο στο… τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του πρώην τεχνικού της Παρτιζάν -και παλαιότερα της Τσέλσι- Άβραμ Γκραντ, με τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις.

Στα υπόψη είναι και οι περιπτώσεις των Μίροσλαβ Τζούκιτς και Χοσέ Λουίς Όλτρα, όμως οι εξελίξεις αναφορικά με το διάδοχο του Ερνέστο Βαλβέρδε μετατίθενται για την ερχόμενη εβδομάδα.

Αυτό που προέχει για τον Ολυμπιακό είναι το θέμα του προπονητή, με αποτέλεσμα να «παγώνει» κάθε μεταγραφική κίνηση, εφόσον δεν βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ερνέστο Βαλβέρδε. Εκτός του πρώην τεχνικού της Μπράγκα, Λεονάρντο Ζαρντίμ, οι Πειραιώτες επιβεβαιώνουν πως βρίσκονται σε συζητήσεις και με τον έμπειρο Ισραηλινό, Άβραμ Γκραντ. Πάντως, τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάποια οριστική εξέλιξη και δεν πρόκειται να υπάρξει μέχρι και τη Δευτέρα (4/6).

Στη λίστα του Ολυμπιακού -χωρίς να έχει γίνει κάποια κουβέντα επίσημα- βρίσκονται, επίσης, δύο προπονητές από την ισπανική αγορά, οι Μίροσλαβ Τζούκιτς της Βαγιαδολίδ και Χοσέ Λουίς Όλτρα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Αναφορικά με τις ανανεώσεις των Αριέλ Ιμπαγάσα και Όλοφ Μέλμπεργκ. Οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον «Κάνιο», όπου απομένουν μόνο τα τυπικά για να συνεχίσουν οι δύο πλευρές τη συνεργασία τους και αυτό είναι πολύ πιθανό να γίνει την ερχόμενη Τρίτη (5/6).

Από την άλλη, οι Πειραιώτες δεν φαίνεται να βιάζονται για την περίπτωση του Σουηδού αμυντικού, περιμένοντας με υπομονή την οριστική απάντησή του.

Πάντως, από τον Ολυμπιακό -όπως υποστηρίζουν- δεν πρόκειται να μπουν στη διαδικασία να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν ταξίδια των ανθρώπων της ομάδας στο εξωτερικό, τα οποία αφορούν σε μεταγραφικά θέματα. Ωστόσο, το μόνο που επιβεβαιώνεται είναι πως οι Γιάννης Βρέντζος και Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχουν μεταβεί στην Ουκρανία, προκειμένου να παρακολουθήσουν την ομάδα Νέων των Πειραιωτών, η οποία θα λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά της Σεβαστούπολης.

Τέλος, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε -μέσω ανακοίνωσης- πως οι περσινοί κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να τα ανανεώσουν έως τις 6 Ιουνίου.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους περσινούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ότι η ανανέωση τους συνεχίζεται μέχρι και την Τετάρτη 6 Ιουνίου.

Σχετικά με την ανανέωση ισχύουν τα ακόλουθα:

Όλοι οι κάτοχοι διαρκείας πρέπει να είναι οικονομικά ενήμερα μέλη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Έτσι, στο ίδιο χώρο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας στο Καραϊσκάκη θα λειτουργεί και τμήμα εγγραφής – ανανέωσης μελών. Το ποσό των 60 ευρώ που αφορά στη συνδρομή Μέλους δεν εμπεριέχεται στην τιμή των εισιτηρίων διαρκείας.

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι ονομαστικά και κάθε κάτοχος – μέλος θα πρέπει να έχει στην κατοχή του μόνο ένα εισιτήριο διαρκείας.

Στο Καραϊσκάκη λειτουργεί περίπτερο της Citibank για όσους επιθυμούν να εκδώσουν πιστωτική κάρτα Ολυμπιακός Citibank Visa. Απαραίτητα δικαιολογητικά: Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και τελευταίο Εκκαθαριστικό Σημείωμα Εφορίας.

Για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας με την χρήση Ολυμπιακός Citibank Visa υπάρχει η δυνατότητα δώδεκα άτοκων δόσεων.

Οι ανανεώσεις μπορούν να γίνουν μέσω του site του Ολυμπιακού (olympiacos.org), τηλεφωνικά στο 210-4800920, μέσω φαξ στο 210-4800981-2 και στην αίθουσα Τύπου του Καραϊσκάκη, μέχρι τις 6 Ιουνίου.

Οι τρόποι πληρωμής είναι με μετρητά, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και αποστολή καταθετηρίου με φαξ, με πιστωτική κάρτα και επιταγή ημέρας σε διαταγή ΠΑΕ Ολυμπιακός».

Πηγή: Sport-fm.gr